Home / Chestii misto gasite pe net / 2 articole despre masinile din viitorul apropiat

2 articole despre masinile din viitorul apropiat

Primul articol e de pe ReadWrite, cu un titlu lung cat un articol intreg: “How Self-Driving Vehicles Will Change Us.  A look at the deep influence a new car culture will have on our daily lives.

Despre self driving cars, siguranta in trafic, impactul asupra soferilor, a timpului petrecut la volan si a numarului de accidente care pot fi prevenite, dar si despre noile afaceri care pot aparea in jurul unui ecosistem de masini care se pot conduce singure, din punctul A pana in punctul B. 

Citatul meu preferat: “Car interiors will become more and more like living rooms, or even bedrooms. Didn’t get enough sleep the night before? You’ll be able to sleep on your way to work.”

masini care se conduc singur

Al doilea articol e scris de actualul jurnalist auto si fost blogger activ Mircea Mester, care s-a tot plimbat cu un Renault Zoe timp de o saptamana si 403 kilometri, timp in care a cheltuit 21.4 lei pe 58 kWh, aproape de 5 ori mai putin ca in cazul unei masini normale, pe diesel sau benzina.

O scurta comparatie intre masinile electrice si cele inca normale aici, articolul cu test-drive-ul se gaseste pe Automarket.

Nu va speriati de pret si lipsa locurilor de alimentare/cu priza, pentru asta s-au inventat prelungitoarele de 30 de metri, de la masina pana la priza din fundul curtii sau apartamentul de la etajul 6!

Citeste si asta

BrickStand: afacere cu mini stadioane din lego

Uite o idee la care nu m-as fi gandit. Sau daca mi-ar fi trecut prin …

Comentezi ?