Home / Diverse / Stiri, mizerii si prioritati la PRO TV

Stiri, mizerii si prioritati la PRO TV

In conditiile in care Facebook-ul e plin de performatele romancelor de la FED Cup si campionatele de gimnastica, anchetele DNA, banii de coafor ai senatoarei Vasilica Miron iar CNN intoarce pe toate partile situatia si dramele imigrantilor imigrantilor naufragiati pe Marea Mediterana, un singur status al unei jurnaliste Gandul sumarizeaza goana dupa mizerii usor de produs si ignoranta pentru evenimentele cu adevarat importante sau cu impact social pozitiv.

N-aveam pretentii de la Antene sau alte kanale, dar macar PRO TV-ul putea sa se abtina de la pomelnic, ca-l avea deja pe Maruta indeajuns de manjit cu toate dejectiile.

Pacat de “Romania, te iubesc”, “Apropo TV” si “Romanii au talent fara Mihaela Radulescu”. Cam atat a ramas de vazut si acolo …

“ce vrea lumea” versus “cu ce mizerie usor de produs umplem spatiul de emisie”

1. Un băieţel de 8 ani, diagnosticat cu enterocolită, a murit la spitalul din Curtea de Argeş, la o zi de la internare. 2. Echipa României a obţinut două medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete 2015. 3. O barcă având peste 300 de persoane la bord este la un pas de naufragiu în Marea Mediterană.
PRO TV alege să deschidă jurnalul nopţii cu trei ştiri despre Oana Zăvoranu şi averea pe care o va moşteni după moartea mamei sale.

1. Un băieţel de 8 ani, diagnosticat cu enterocolită, a murit la spitalul din Curtea de Argeş, la o zi de la internare….

Posted by Adriana Stanca on Monday, April 20, 2015

Citeste si asta

Cel mai frustrant comentariu al inceputului de an: “da-i dracu pe bogati. Pe cine stii tu om de rand, 8h/zi sa aiba 2000 euro?”

Stimati cititori, cititoare, roboti si crawlere, iata cel mai trist/enervant/frustrant comentariu pe care l-am primit astazi, …

Comentezi ?