Home / Chestii misto gasite pe net / 2 modele de castele 3D de hartie

2 modele de castele 3D de hartie

In caz ca faceti colectie de machete de castele (se poate numi colectie daca am mai mult de 15 bucati?) sau vreti sa va jucati de-a constructorii si cavalerii medievali, cu copiii, in week-end, puteti sa descarcati aceste modele 3D de castele medievale, care pot fi printate si asamblate in cateva minute. 

Primul castel e o model din zona Castiliei, care se poate descarca de la link-ul asta. Trebuie sa ai vreo 6 coli A4, imprimanta color, 1-2 foarfeci si ceva de lipit (super-glue, lipici normal si/sau scoci).

castel 1

Al doilea castele e un model ceva mai complex, folderul de descarcat si printat contine inclusiv instructiuni de asamblare, pas cu pas. Probabil veti avea nevoie de 6-9 coli A4, iar modelele se pot colora si altfel, in Photoshop sau vreun program similar, in caz ca nu va plac castelele cu prea mult verde. Fisierul contine si un fisier cu schitele in format vectorial, .ai, asa ca puteti sa printati un castel cat vreti voi de mare :)

castel 2

PS: in cazul in care aflu ca exista interes in zona asta de modele 3D de hartie (care pot fi translatate si pe alte materiale, mai durabile), poate mai fac publice cateva din sursele mele de inspiratie :)

Citeste si asta

Razvan si castelul de lut de la Porumbacu

L-am vazut, mi-a placut, poate il si vizitez, la vara, cand va fi gata de …

Comentezi ?