Home / Chestii misto gasite pe net / Razvan si castelul de lut de la Porumbacu

Razvan si castelul de lut de la Porumbacu

L-am vazut, mi-a placut, poate il si vizitez, la vara, cand va fi gata de primit turisti.

Din poze pare o cabana pentru hobbitii care s-au pierdut prin munti ..

“Răzvan Vasile, un bucureștean care s-a mutat la Sibiu, în comuna Porumbacu, a visat să-și construiască o casă exclusiv din materiale naturale. Visul său e foarte aproape de a deveni realitate. Până la vară speră să termine și finisajele interioare și să o includă într-un circuit turistic ca pensiune.”

“În cele din urmă, pensiunea va avea 10 camere. Pentru proiectul ăsta am schimbat cinci arhitecți și până la urmă arhitectul Ileana Mavrodin a fost singura care a a înțeles ceea ce ne dorim. Este destul de greu să faci un astfel de proiect, dar până la urmă eu cred că merită. Acum toată lumea care trece prin zonă se oprește și admiră, face poze sau filmează. Ca și costuri, din punctul meu de vedere am ieșit mai scump decât o casă din cărămidă, dar în final cred că o să merite. Sincer, cred că nu reușeam asta dacă nu aveam sprijinul moral al familiei. Soția și băiatul mi-au fost alături”.

citate via greatnews.ro, poze preluate de pe casenaturale.org

Citeste si asta

Mi-e teama sa ma joc “Medieval Engineers”

Pentru ca jocul asta combina trei elemente care imi plac foarte mult: constructiile strategice, epoca medievala si castelele. …

Comentezi ?