Home / Diverse / O mizerie de dezbatere

O mizerie de dezbatere

Mizerii la TV. Aseara, la Realitatea TV.

Tonta, smecherasul care nu si-a facut temele, dar se ratoieste la profesor, pentru ca are, totusi, caiet de teme cu coperta colorata. Si copiute.

Iohannis, prea domn, nepregatit cu intrebari, nici cu raspunsuri, parca venit pe fuga, sa prinda timp de emisie la una din televiziunile de stiri, parca fara chef de discutie, argumente si mai grav, fara pofta de a da o binemeritata corectie taranusului ajuns sef de clasa, ales de catre batausii din ultimele randuri si ajuns stapan pe fondul clasei.

Limba Laviniei Sandru, care mai avea putin si se incolacea pana in celalalt studio,de  era in stare sa-i linga cravata si sa-l intrebe pe Ponta daca s-a dat cu parfum sau asa miroase de bine miroase el de obicei, cand se imbraca la costum.

Copiute si dosarele cu cifre si tabele pentru fiecare intrebare, versus intrebari retorice si incercari de raspunsuri carismatice, care ascundeau  lipsa unui raspuns concret.

Intreruperile lui Ponta, pe timpul lui Iohannis, care a preferat sa taca si sa se uite urat (pe timpul lui Ponta), in loc sa noteze si sa lanseze contra-atacul. Propun ca la urmatoarea dezbatere cu Ponta sa vina motociclistul care l-a batut pe Badea, macar ala isi dorea sa puna pumnul pe I. Si-n alte locuri…

Bla bla-urile despre diaspora. Zero solutii.

Pensia soacrei lui Iohannis si averea Dacianei, atacurile inutile la adresa familiei fiecaruia.

Tacerea lui Iohannis si debitul verbal al lui Ponta, cam incisiv si preafericit ca e lasat in pace s-si spuna lectia invatata de acasa, ba mai mult, poate sa si traga cu ochiul in copiute.

Reclamele anti-Iohannis, nu pro Ponta, atat in pauza dezbaterii, cat si dupa. In sfarsit, ceva mai enervant ca reclamele la Catena.

Discutiile despre coruptie si despre coruptii din ambele partide, cu accent pe Ponta, care recita pe rand, tot puscariabilii PNL-PDL, dar cu gandul la baronii locali din propria ograda.

Nimic despre dosarul Microsoft sau despre bugetul pe 2015. Sau gainile cu biletele. Sau mizeriile pe care le fac popii, care indeamna enoriasii, in biserica, sa voteze cu Ponta.

Iohannis cerandu-si scuze pentru ceva foarte abstract (daca cineva s-a simtit jignit de spusele sale?), in timp ce Ponta ranjea, victorios, ca el nu trebuie sa ceara scuze pentru nimic.

Moderatorul, incapabil sa tina invitatii in frau, sa vorbeasca fiecare pe timpul alocat, preocupat mai mult sa vorbeasca despre el, prea fericit ca i-a pus dumnezeul audientei mana in cap si l-a asezat intre doi candidati la presedintie.

Minutul irosit pe final si ultima interventie, care ar fi trebuit sa fie lovitura de gratie, fatality kick. In schimb, 2 cuvinte de cateva secunde: “votati schimbarea”. Fleosc.

Victor Ponta, care ar fi vrut sa ramana si dupa dezbatere, in rol de premier, dar n-a mai ramas in platou, pana la urma. Cum ar veni, a mintit din nou :p

La final, un real time marketing de la Depanero. Cel mai bun lucru pe care l-am vazut seara asta.

rtm depanero

Citeste si asta

Branduri care sustin prezenta la votul din 26 mai 2019

Pentru ca e o mare diferenta intre a incuraja exercitarea dreptului constitutional de a vota …

Comentezi ?