Home / Evenimente / CopacShef. Hai la plantat de fapte bune si cateva parodii!

CopacShef. Hai la plantat de fapte bune si cateva parodii!

Stiu ca toata lumea se va duce la votare saptamana asta, asa ca va fac o invitatie pentru week-endul de dupa vot, la o actiune de voluntariat cu rezultate cam la fel de importante, tot pentru viitorul nostru. Si o planeta mai verde, cu ulmi.

Sambata viitoare (22 noiembrie) e o noua repriza de plantat fapte bune, in cateva localitati unde prietenii de la PlantamFapteBune au gasit locuri virane si intelegere, pentru un inceput de mini-padure: Bălțați, județul  Iași si Peștera, județul Constanța . Inscrierile se fac pe mail, la  voluntar@plantamfaptebune.ro, iar informatii suplimentare puteti gasi pe site

Cu aceasta ocazie, am profitat de faptul ca am ceva pile la organizatori si am reusit sa rezerv 5 locuri, pentru mine si inca 4 prieteni care vor sa vina sa planteze copaci si sa faca ceva traznit, in pauza de masa (sau dupa plantare, daca suntem mai rapizi).

Iata ce am facut acum un an, la plantarea de la Armasesti, cand ne-am jucat si distrat de-a Mastechef-ul de copaci. Sunetul e aproape la fel ca cel de pe Antena1, dar concurentii de pe camp sunt mai priceputi decat cei din bucatarii.

Anul asta vreau sa facem urmatoarele parodii, la plantarea din judetul Constanta: CopacShef (cu noul juriu), Tree’s Kitchen, Copacii au talent si Plantez printre stele. O sa fie super-fun!

Inscrierile pentru cele 4 locuri se fac in comentariile de aici, sau prin stenograme private, pe Facebook sau SMS.

Citeste si asta

Cateva ganduri despre metroul din Drumul Taberei

La gramada, amestecate, la fel ca zilele in care n-avem apa calda. Fun fact din …

Comentezi ?