Home / Chestii misto gasite pe net / Ce am citit si mi-a placut (3)

Ce am citit si mi-a placut (3)

Ce are telefonul lansat de Amazon si n-au celelalte: buton de firefly (un fel de shazam pentru produse si cumparaturi pe amazon), spatiu nelimitat de depozitare pentru poze (pe serverele amazon).

http://techcrunch.com/gallery/the-best-amazon-fire-phone-features-you-wont-get-in-any-other-phone/slide/10/

Kanban, un nou mod de gestionare a proiectelor software, aparent mai bun decat modelul bazat pe SCRUM. Kanban pune accentul pe pasii de implementare si prioritati, spre deosebire de Scrum, care lucreaza mult cu deadline-uri, estimari si mini-proiecte, gestionate de mini-echipe.

So Long Scrum, Hello Kanban

Un studiu de caz interesant, despre cum aglomerarea de optiuni poate scade rata de conversie.

How Reducing Options Can Increase Your Conversions

Ca tot e la moda sa-ti dai cu parere despre blogosfera de turism, uite un articol destul de sincer de la un blogger de travel (.com), care e mai mereu pe drumuri. In afara inca functioneaza destul de bine ebook-urile. Altii folosesc cu succes si afiliarea (amazon, clickbank), parteneriate cu agentii de turism sau primesc bani ca si speakeri motivationali la conferinte de genul asta.

How I Can Afford My Life Of Constant Travel

Oameni care fac bani (si) din Youtube, jucand Minecraft. Si nu sunt singurii care fac asta, in State, pentru audienta vorbitoare de engleaza.

The Justin Biebers of Minecraft Are Rewriting the Marketing Playbook

Idee noua: sa platesti un abonament lunar si sa poti sa te plimbi oriunde, cu avionul, in California. Logare pe baza de poza, rezervari chiar si cu 15 minute inainte de cursa, anulari gratuite. Si 1600 dolari lunar …

Get Unlimited Flights & Avoid TSA Lines

Citeste si asta

Ce am citit si mi-a placut in ultima vreme

Daca ar fi sa ne luam dupa articolul asta, luptele de la varful Twitter sunt …

Comentezi ?