Home / Online / Cum sa faci rost de mii de fani pe Facebook, in doar 4 luni? Metoda Tony Poptamas

Cum sa faci rost de mii de fani pe Facebook, in doar 4 luni? Metoda Tony Poptamas

tony poptamasIndividul din figura alaturata este Tony Poptamas, un cantaret seminecunoscut de pop-rock-etno-romantic-folk, care a aparut brusc in timeline-ul romanilor de pe Facebook, in ultimele 3-4 luni, cu tot felul de citate furate, platitudini din fundul curtii si motivationale de 2 lei, reusind performanta sa ii intreaca la fani, dusmani, like si share-uri pe mai vechii autori/copy-pasteri de “citate la care dau femeile like”, numitii Radu F Constantinescu si Otrava, care se scalda in mediocritatea textelor personale si a celor 91 si 96 de mii de like-uri.

tony poptamas radu f constantinescu blogu lu otrava

In timp ce Raduf F si Otrava s-au chinuit (ca niste eroi ai suspinelor feminine) sa scrie jdemii de balarii de articole cu si despre femei visatoare (la ei sau pe alte bloguri), sa scormoneasca idei si situatii din putul gandirii lirice, sa apara pe TV, prin cluburi sau prin reviste, Tony Poptamas a avut o alta strategie, care s-a dovedit castigatoare pentru el.

Daca nu aparea in clipurile astea de la eurovision 2006 si 2013, aveam impresia ca tipul e un personal fictiv, creat doar ca sa-si bata joc de romanii creduli si prea-amatori de truisme si citate.

In ultimele 3-4 luni n-a scris nimic original, nu a scos nici o piesa noua (individul nu are nici macar un canal de youtube, link-ul de pe site-ul lui duce catre o cautare dupa numele lui care, culmea, sugereaza sa cauti altceva), nu a avut nici macar un articol pe blog (oricum nu are blog sau ceva unde sa posteze altceva decat pozele altora), singura activitate online a fost sa urce citate gandite de altii, truisme de 2 bani, poze haioase sau virale de moment. Si din cand in cand, cate un share de la vreun video vechi, din 2010-2011. Atat.

Zeci de poze (pe 18 mai a avut 35 de poze, pe 15 mai vreo 34 poze. Si tot asa e in fiecare zi) cu citate, truisme, motivationale sau haiosenii furate, in fiecare zi.

La asta s-a rezumat activitatea lui, in ultimele 2-3 luni. Atat. 

Asta e nivelul noului hi5. 310,348 likes si 1,809,042 talking about this. Un agregator de poze furate si aproape doua milioane de creduli.

Pozele cu citate sunt noile poze cu pisici.

Citeste si asta

Cel mai frustrant comentariu al inceputului de an: “da-i dracu pe bogati. Pe cine stii tu om de rand, 8h/zi sa aiba 2000 euro?”

Stimati cititori, cititoare, roboti si crawlere, iata cel mai trist/enervant/frustrant comentariu pe care l-am primit astazi, …

8 comentarii

  1. Salut, vezi ca ti-am publicat postul aici: https://www.facebook.com/pages/Numaipotcu-Tony-Poptamas/470553256409354
    Sper ca nu-i cu suparare,

  2. “Puterea” si “relevanta” “vedetelor” social media. ;-) Mai multe ghilimele n-aveam cum sa pun. :-)))

  3. Nu “aproape doua milioane de creduli”, ci “aproape doua milioane de indivizi cu IQ din doua cifre”.

  4. Baietilor de acest gen sa li se faca facebook separat… :))

  5. We revised our decision on your report of Tony Poptamas.We reviewed the page you reported for harassment. Since it violated our Community Standards, we removed it. Thanks for your report. We let Tony Poptamas know that their Page has been removed, but not who reported it. Facebook never discloses who submits a report.

    made my day !

Comentezi ?