Home / Evenimente / Opozitia din Ucraina multumeste romanilor pentru checkin-uri

Opozitia din Ucraina multumeste romanilor pentru checkin-uri

Revolutia din Ucraina a primit zilele astea un ajutor nesperat din partea romanilor de oriunde exista internet mobil sau fix, acestia transformandu-se in veritabile avanposturi pro democratie si implicare sociala pentru vecini.

Miscarea de engagement a pornit de la un singur checkin de suport, localizat in Kiev, dar facut undeva in Drumul Taberei, intre Hanul Drumetului si Plazza Mall, iar ce a urmat a uimit chiar si cele mai mari sperante pro euro maidan-eze. 

kiev

“Miile de checkinuri ale razboinicilor de internet ne tin de cald, de foame si uneori ne apara de jeturile de apa rece sau de bastoanele politiei. Sunt mult mai eficiente ca petitiile online!“, a declarat astazi unul din liderii grupului de protestatari care pazeste intrarea de vest din Piata Independentei, Kiev.
“Chiar ieri am scapat nebatut de catre un mascat, cand i-am zis sa nu dea in mine, ca piata e plina de checkin-uri de Facebook si nu va scapa nepedepsit: va primi unfriend de la toti!”

In rest, cand va saturati de likeuri si checkin, azi (probabil si maine) la ora 12 se depun flori la Ambasada Ucrainei din Bucuresti, iar lista cu europarlamentarii romani e aici.

Pe acelasi subiect: Dan Pandrea si Mariciu.

PS: daca tot vreti sa dati ceva pe Facebook, dati cu video-urile astea doua.

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

Comentezi ?