Home / Filme / Free Birds (Pasari libere) – Trailer comentat

Free Birds (Pasari libere) – Trailer comentat

trailercomentat-pasarilibere

O animatie care s-ar fi putut chema la fel de bine si “Uniti salvam curcanii” a fost alegerea noastra pentru episodul 5 al proiectului “Trailere Comentate”.

Norocul nostru a fost sa-i prindem la avanpremiera si sa le punem cate o intrebare lui Horia Brenciu, Pavel Bartos si Andreea Marin, care au fost alegerea producatorilor pentru vocile din varianta dublata in limba romana. 

O recenzie ceva mai detaliata a filmului si povestea Thanksgiving Day gasiti la Vlad, unde puteti afla detalii si despre motivul aparitiei Black Friday sau “Curcrațină”.

Filmul e amuzant si pentru oamenii mari, nu doar pentru copii, chiar daca trateaza un subiect destul de neinteresant pentru noi (ma mir de ce nu am adoptat si TD, la fel cum am facut cu BlackFriday, Halloween si Saint Valentine’s Day), dar foarte familiar pentru americanii mancaciosi si consumeristi.

In rest, nu uitati, in decembrie strigam cu totii: #unitisalvamsoriciul.

PS: Cui ii place trailerul comentat, poate sa-l dea mai departe. Cui nu-i convine ce si cum scriu sau comentez eu, asta e. Ii compatimesc pe aia care au chef de cearta doar pentru ca nu ne plac aceleasi filme.

PS2: Ce noroc pe aia de la Honest Trailers ca nu sunt romani …

Citeste si asta

#SELFIE (2014) – Trailer comentat

Cel mai recent film romanesc produs si distribuit de MediaProPictures, un film care are mari …

Comentezi ?