Home / Filme / Al treilea Hercule e cu noroc. Concurs + trailer comentat

Al treilea Hercule e cu noroc. Concurs + trailer comentat

hercules-trailer-comentatDe primul film cu Hercule de anul asta n-a auzit mai nimeni, al doilea e o dubiosenie trista, cu un fost actor din Twilight, tuns scurt si cu muschii prea slinosi, de la tonele de  ulei de masline aruncate pe el, al treilea Hercule, in format 3D, cu Dwayne Johnson/The Rock, a reusit sa mai spale din rusine notelor de 3 si 4 de pe IMDB, cu un 6.9 de trecere, pentru ca vedete (Dwayne si Rufus Sewell) si din seria filmelor cu muschi, bataie si efecte speciale.

Cel mai probabil, bugetul filmului (100 milioane $, destul de mare), s-a cheltuit pe:

 • efecte speciale si grafica impecabila, ca sa fie siguri ca spectatorii vor iesi din sala cu ochii mari si impresionati de imagine si efectele 3D (eu l-am vazut la IMAX, AFI Cotroceni, foarte bine).
 • fundul Irinei Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, care are cateva aparitii scurte, cu focus pe ce are ea mai de pret
 • proteine, steroizi, 8 luni de antrenamente fizice si salariul lui Dwayne Johnson

Concurs pentru cine vrea sa se joace de-a Hercule la sala de forta: Forum Film ofera kitul de fitness din imaginile de mai jos pentru cine poate sa-mi spuna …

ce altceva mai putea sa faca Hercule in cele 50 de zile (si nopti) de vanatoare a  leului din Nemea, in afara de ce am mimat eu in trailerul comentat :)

PS: acelasi tip de concurs si premiu se gaseste si la Vlad pe blog. Deadline raspunsuri: vineri 2 august, ora 24:00.

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …

5 comentarii

 1. Manca in fiecare seara cate juma de porc si bea 2 sticle cu vin, inainte sa “le iubeasca” pe fetele regelui.

 2. se antrena sa devina la fel de bun ca Ronaldo, ca sa o cucereasca pe Irina

 3. Pai, cu siguranta stia sa se imbrace fashion si sa-si croiasca singur piesele vestimentare, ceea ce-l face realmente un designer desavarsit. Din blana leului vanat in Nemeea urma sa-si traga o haina de blana scumpa si o caciula rara misto, care ar fi starnit invidia tuturor flacailor din cetate si ar fi incitat si dorintele fecioarelor inca neexplorate in cele 50 de zile de sedere in regat. Pana si Catalin Botezatu si-ar fi bagat unghia-n gat de ciuda la vederea lui.
  De asemenea, era foarte priceput in Parkour si exersa in fiecare zi catararea pe copac si saritura in carca monstrului, fuga cat mai spectaculoasa din fata gurii lihnite de foame a leului sau rostogolirea pe suprafata accidentata a barlogului.
  Pentru a-si mentine in forma de zile mari “Zbuciumul Dragostei” din “Journey 2: The Mysterious Island”, Hercule stia sa traga zilnic de fiare. Pacat ca fiara nu prea era incantata de pasiunea lui pentru ea.

  • Salut,
   Mi-a placut comentariul tau, asa ca te-am ales castigatoare. Trimite-mi te rog (prin mail sau fb, pana vineri) o adresa de livrare si un nr de telefon!

   Auras

Comentezi ?