Home / Filme / Trailer comentat “Gardienii galaxiei” + concurs

Trailer comentat “Gardienii galaxiei” + concurs

gardieniigalaxieiProfit de faptul ca Vlad e in concediu si pun eu primul trailerul comentat de la “Gardienii Galaxiei”, film care va aparea la cinema din 8 august.

In ultima vreme am tot avut bunul obicei de a avea cate un concurs la fiecare trailer, asa ca premiul de editia asta este oferit de  Forum Film. E un tricou tematic, cu “Gardienii Galaxiei”, pe care poti sa ti-l pui si-n cap, ca in pozele de mai jos. 

Intrebarea concursului este: Ce alte nume ar mai putea avea acest film, in afara de cele folosite de mine in trailerul comentat ?

Astept raspunsurile pana pe 6 august, cand aleg castigatorul si ii predau stafeta lui Vlad, care va avea un concurs similar.

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

7 comentarii

  1. alien-x force of the galaxy

  2. zoo-ul care a salvat galaxia :)))

  3. Racoon&Company

  4. Cei 5 Koyoshi Spatiali

  5. the a-team of galaxy

  6. “Cum sa fii cool, ciudat si eroul planetei” sau “Dorothy si prietenii ei ajung in spatiu. Catelul Toto se transforma” (De aceea nu-l recunoaste nimeni sub denumirea de Star-Lord. Who? Star-Lord man! :D Sperie-Ciori, Omul de Tinichea si Leul au primit ce isi dorisera de la Vrajitorul din Oz si acum se folosesc de daruri, mai ales leutul)

Comentezi ?