Home / Fun / Mos Calorifer

Mos Calorifer

mos caloriferCa urmare a deciziei guvernului din Finlanda de a vota impotriva intrarii Romaniei si Bulgariei in Schengen, premierul Victor Ponta a declarat ca, incepand cu aceasta iarna, Mos Craciun si renii vor fi declarati persoana, respectiv animale non-grata la noi in tara.

 

Nu va panicati, guvernul roman are pregatita deja o solutie de backup pentru un personaj similar. Negocierile sunt conduse de insusi Ion Iliescu, vechi prieten si coleg de partid cu Mos Gerila, un personaj destul de controversat in perioada comunista, care prezinta aproape aceleasi calitati ca si Mosul din Laponia. Doar ca n-are reni, bea “Saniuta”, merge cam clatinat, nu vine la timp cu cadourile, iar in loc de “ho,ho,ho” stie sa cante “ce-as mai bea un paharel”.

Deja au aparut reactii pe Facebook:

radu mos craciun

In cazul in care negocierile cu Mos Gerila se vor … dilua, domnul Andrei Marga, actualul presedinte al Institutului Cultural Roman si un mare fan ale adevaratelor valori romanesti, a declarat ca are deja o solutie de compromis, care se poate transforma intr-o idee salvatoare pentru cultura romaneasca: Mos Calorifer.

Iata cateva din calitatile, atributiile si planurile noului mos romanesc:

  • va aduce cadouri doar pe data de 24 decembrie, sub forma de apa calda (sau bere, dar doar in Vaslui) in caloriferele celor inca nedebransati.
  • va deschide  birouri de returnare cadouri nedorite, atat in tara, cat si in strainatate
  • isi va angaja o nepoata de gradul doi, Robineta Maria, pe postul de secretara

Fisa postului e inca in lucru.

Dupa o idee cu 8 like-uri.

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?