Home / Personal / 5 chestii pe care vreau sa le gasesc la femeile din Romania

5 chestii pe care vreau sa le gasesc la femeile din Romania

Pentru ca am blog, peste 25 de ani, pentru ca nu mai stau cu mama, pentru ca Anne mi-e simpatica, am decis sa scriu un raspuns la articolul ei, denumit “5 Chestii Pe Care Vreau Să Le Găsesc La Bărbații Din România”. Sunt alegerile ei, personale si subiective, pe care le respect. Ba chiar sunt de acord cu primele 3.

Inteleg si partea cu apartamentul propriu, cu toate ca eu prefer sa nu ma inham la un credit de 25-30 de ani doar pentru a vedea cum imi cresc procentele de proprietate asupra unui numar de patru sau mai multi pereti.

Sunt de acord si cu argumentele lui Alex. E alegerea lui de bucurestean, matematic corecta. 

Revenind.

Daca Anne Marie viseaza la tipi romantici, dansatori perfecti, bogati si cu trup de actori din filme plangacioase (da, Ryan Gosling), hai sa fac si eu o lista cu vise si calitati mai mult sau mai putin superficiale.

Sa stie sa gateasca. Nu orice salata sau omleta, ca asta stiu si eu. Vreau nume de retete pe care le auzi doar la Masterchef, sa trebuiasca sa caut pe google ce inseamna fiecare ingredient. Pai ori gatim ori ardem cratita de pomana?

90-60-90. Din partea mea, fotomodele la toata lumea! Dar sa-si plateasca singure sala. Si sa ramana asa pana la adanci batraneti. Daca tot suntem la capitoul “vrabia malai viseaza” …

Sa vina in 5 minute. Nu de alta, dar ma plictisesc foarte rapid in jumatatea aia de ora care trece de obicei …

Sa stie sa danseze la bara. Si in poala. Salsa, tango, hip-hop si bumpti-bumpti sunt prea mainstream. Ce folos daca stie sa danseze in club, s-o vada toti pitipongii, daca nu stie si “pe privat” ?

Sa stie sa calce camasi si sa impacheteze ciorapi. N-am nici un argument anume, doar ca nu-mi place mie sa fac asta, asa ca o pasez mai departe. La schimb, dau eu cu aspiratorul si spal vasele.

Sa-mi citeasca blogul. Nu de alta, dar vreau sa para ca am trafic …

As mai avea cateva, dar le-a zis deja Andrei Cismaru. Oricum am scris 6 chestii. Ca-s pretentios!

PS: Radem, glumim, dar hai sa invatam sa respectam si sa intelegem si parerile altora, chiar daca nu suntem de acord cu toate.

Asta-i internetul, orice ai scrie, tot se gaseste cineva care sa nu fie de acord cu tine. Partea buna e ca faci trafic :p

 

 

 

 

Citeste si asta

Replici de intampinat popa cu Boboteaza

Inspirat de vizita recenta a unui barbos care vrea bani pe cativa stropi de apa …

9 comentarii

  1. Ok, Anne viseaza la tipii astia, dar oare tipii astia viseaza la Anne?

  2. OMG ma calific cu 4 din cele 6, e ok?? Eu am auzit ca femeile trebuie sa stie sa faca 70 de lucruri, 69 si cartofi prajiti :)

Comentezi ?