Home / Diverse / Concurs: 2 bilete la filmul Silent Hill Revelation 3D

Concurs: 2 bilete la filmul Silent Hill Revelation 3D

Buhuhu si atentiune, fani ai filmelor de groaza: am o invitatie dubla (adica pentru 2 persoane sau Oana Roman) la , pentru joi, 1 noiembrie, ora 19:00 la Cinema City Romania Sun Plazza.

Conditiile sunt de-a dreptul infricosatoare:

1. Trebuie sa-mi spuneti care a fost cel mai ciudat cosmar pe care l-ati avut
2. Trebuie sa fiti de acord sa scrieti un articol cu parerea voastra despre film, pe blogul meu, saptamana aceasta.

Anunt castigatorul miercuri, 31 octombrie, la ora 24. Sau mai devreme, sa nu adorm cu capul pe tastatura …

PS:

Cinema City pregateste in toate cinematografele din tara o seara speciala de Halloween in care cinefilii pot viziona cele mai noi filme la un pret special.

Miercuri, 31 octombrie, toti cei care calca pragul Cinema City si care isi cumpara bilet la unul din cele doua filme: “Silent Hill Revelatia 3D” sau “Hotel Transilvania 3D” primesc al doilea bilet gratuit pentru a se bucura de un adevarat spectacol alaturi de prieteni.
Rezervarile la aceste vizionari se pot face online pe www.cinemacity.ro, iar biletele se pot achizitiona doar la casele de bilete din cinematografe.

2 comentarii

  1. Cel mai ciudat cosmar al meu a fost urmatorul:
    “Intr-o noapte,dupa ce am adormit dus,la un moment dat ,m-am trezit ca am ramas fara dinti/masele ,masele fiind smulse cu forceps-ul….a fost tare aiureat,deoarece m-am trezit cu o pseudo-durere de masele,toate asternuturile erau umede……ciudat ,se pare ca nu era un cosmar ..ci chiar o realitate ……colegul de camera invata materiale pentru extractiile dentare….”

Comentezi ?