Home / Fun / Intrebari despre tipul care a atacat Posta Romana

Intrebari despre tipul care a atacat Posta Romana

Conform unei stiri de pe Mediafax, un bărbat a intrat într-un oficiu poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii. Pana la urma agresorul a fost retinut de politie si urmeaza sa fie anchetat.

Eu am cateva intrebari legate de incident:

 • Asa greu se deschid coletele alea ? Chiar e nevoie de topor ? Nu avea agresorul ala pe acasa o bormasina, ca toti oamenii normali ?
 • Cat de enervante pot fi babele alea de la Posta de l-au suparat atat de tare pe omul nostru ?
 • Cum i-a amenintat pe angajatii de acolo? “Va sparg, sa moara Posta!” ?
 • Barbatul inarmat era mai cumva mai rosu la fata, cu cateva pene infipte in par ? Il chema cumva Toma Hac ?
 • Ce urmeaza dupa atacul cu toporul la Posta ? Atacuri cu un bomfaier intr-un ghiseu RATB ? Atacuri cu surubelnita la casieriile RADET? Atacuri cu tigai in supermarketuri ?
 • Daca se va face un film dupa aceasta intamplare, cine va juca rolul agresorului? Vasluianu, Bucur sau tot Sergiu Nicolaescu ?
 • Cum s-ar numi filmul ? “Toporul de pe Romancierilor” sau “Eu cand vreau sa fluier, sparg” ? sau ceva mai americanizat: “Teroarea de la Posta” ?

 

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

7 comentarii

 1. Eu voi lua ceva ostatici la centrala. Au dat drumul la caldura numai in anumite blocuri!

 2. Eu as adauga la lista de intrebari – Daca intamplarea are iz de film horror american de duzina, de ce nu a folosit asa ceva http://www.slasherstudios.com/wp-content/uploads/2012/03/texas-chainsaw-massacre_28.preview.jpg ?

 3. Dragul meu, iti pot raspunde sigur la o intrebare… babele alea de la Posta sunt de-a dreptul gretoase. Il inteleg pe individ! :)

  • Ahahhaaha, Florin Sentiment :)))
   Sire cancanista: Manelistul Florin Sentiment a incercat sa-si promoveze noul album cu ajutorul unui topor, asa ca a intrat intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor. Femeile de la casierie au lesinat

Comentezi ?