Home / Evenimente / Concurs: invitatii la Internet&Mobile World 2012

Concurs: invitatii la Internet&Mobile World 2012

Luna aceasta, timp de 3 zile, intre 19-21 septembrie, va avea loc la Romexpo ” Internet&Mobile World, “cel mai amplu eveniment de business dedicat industriei de online & mobility” din Romania.

Evenimentul promite sa impresioneze prin cifre, speakeri si participanti: vor fi cam 75 expozanti, 30 de speakeri internationali, peste 70 de sesiuni de discutii,  si 10 “seminarii-industry focus, gazduite pe trei scene”, care ii asteapta pe cei aproximativ 3000 vizitatori estimati.

Dupa descriere si agenda, seamana cu TFM&A-ul din Londra, la care am fost cu #london4.

Dupa ce m-am uitat pe agenda evenimentului, eu o sa incerc sa fiu prezent la urmatoarele prezentari/sesiuni de discutii (o sa incerc si un live-blogging):

Ziua 1

Ora 14: Facebook Master Class for C level executives – Weronika SobolakClient Partner – Global Marketing – FACEBOOK

Ora 15: Integrated digital campaigns in CEE – Timotej GalaManaging director EMEA – HTTPOOL

Ora 17: Legal aspects in online Ana Maria AndronicSenior Associate – BIRIS GORAN

Ziua 2

Ora 10 : Let the battles begin – Leveraging sponsorships in digital Dick BuschmanFounder ACHTUNG! si Noam ErlichExecutive Producer – ACHTUNG!

Ora 11 :  The social media roadmap – Dick BuschmanFounder ACHTUNG! si Noam ErlichExecutive Producer – ACHTUNG! si  Bogdan PrajisteanuManaging Director at MEC

Ziua 3

Ora 12 : The Impact of Social Media on SEO in an Ever Changing Online & Mobile World – John HeffernanBusiness Development Manager – MEDIA CO

Ora 15 : M-commerce in the Performance Marketing Channel – Kevin EdwardsStrategy Director – AFFILIATE WINDOW

Ora 17 : The future of Retail: convergence of mcommerce, social commerce, ecommerce and traditional stores – Florinel Ioan ChisOwner – MAGENDOO INTERACTIVE si  Dan VirtopeanuConsultant Business Development – PICONET si Stavros MenegosHead of Internet, Mobile and Cloud Division – ENTERSOFT

Eu o sa incerc sa combin cat mai bine/mult prezentarile cu vizitele in zona de expozitie, nu de alta, dar rareori ai sansa sa  intri in contact cu atatia expozanti din IT&C si online. Eu o sa incerc sa fac si cateva interviuri video de acolo, daca o sa am (cu) ce.

Pentru cei interesati, citez din comunicatul de presa integral, pe care l-am pus aici.

 O selectie a celor mai exclusiviste agentii digitale worldwide  a confirmat deja prezenta, dintre ele facand parte R/GA London, cea mai premiata si mai apreciata agentie de digital la nivel global, selectata agentia anului la Cannes Lions si “Mobile Agency of the Year” la OMMA New York. Agenda este pigmentata si de prezenta exotica a unei complexe structuri de comunicare la nivel global, Dentsu, un gigant al serviciilor de marketing care se origineaza in Tokyo. Cotata a doua agentie din lume, aceasta va fi reprezentata la IMWorld prin liderul agentiei de digital, Dentsu Mobius din Singapore.

Achtung! si Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global se afla  printre selectia companiilor care vor prezenta case study-uri si campanii reusite, cu rezultate spectaculoase si premii internationale, proiecte dezvoltate pentru cele mai exigente branduri ale lumii precum Volkswagen, Microsoft, MasterCard, Aston Martin sau Nike.

Infuzia de informatie inspirationala oferita in cotextul seminariilor este dublata de zona practica, cea care asigura aplicabilitatea lor imediata in cadrul proiectelor de business. Cateva dintre numele care vor oferi solutii de business in zona expozitionala a evenimentului sunt Brandfusion, Chronos, Citybank, Conectoo, Dynamic Web, Exe Software, HTTPOOL, Infinit Solutions, GreenPixel, Gemius, Hippos, Plati Online, Pentalog, Ager Business Tech, Cisco, SMS Highway, Innobyte, Libra Internet Bank, MEC Global, Mediapost Hit Mail, Media Sat, Mind Treat Studios, Mobixera, Momobi, Mobile Kinetics, Navidoo, Omnilogic, Padicode, Seo Monitor, SMS Highway, Syscom Digital, Telcor Communications, Total Soft, Transart, Zitec.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie – 21 septembrie. Azi e ultima zi in care mai puteti cumpara “3 day pass” cu 75 euro, de maine biletul va fi 100 euro.

Concurs:

Am 3 invitatii la Internet&Mobile World 2012, pe care le voi acorda in felul urmator:

 • O invitatie pentru cel mai bun comentariu la intrebarea “care sunt cele mai interesante (top 3) prezentari la care vrei fii prezent(a)”. Lista de prezentari e luuuunga. Inscrierile se fac pana duminica 16 septembrie.
 • O invitatie pentru cel mai bun articol (pe un blog cu minim 3 luni activitate; trackback aici, sa stiu cine se inscrie) care raspunde la intrebarea “Ce beneficii crezi ca ti-ar aduce participarea la evenimentul Internet&Mobile World 2012?”. Inscrierile se fac pana duminica 16 septembrie.
 • O invitatie pe pagina de facebook a blogului, pe care o voi acorda candva, in intervalul 7-16 septembrie. Doar pentru fani si fane :)

Start concurs!

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

7 comentarii

 1. Pai sa le luam pe zile:
  1. Integrated digital campaigns in CEE
  2. The social media roadmap
  3. The Impact of Social Media on SEO in an Ever Changing Online & Mobile World

  Pentru ca trebuie sa facem sa fie bine si ai nevoie de cineva care sa ia interviurile acelea :P

 2. Top 3 la mine:

  1. The future of multichannel marketing: integrated projects in ATL, BTL, PR & online in the context of consumer fragmentation Adrian Pavelescu, Outbox, Alex Cernatescu, INFINIT SOLUTIONS AGENCY

  2. Social Commerce – consumers changing their behaviour Warren Knight, Gloople

  3. The grand debate of social media ROI

  Personal, eu cred ca un mix format din cele 3 prezentari ar castiga detasat, din punct de vedere al informatiilor utile, in fata unui Master in Marketing Online la ASE :)

 3. :D Pentru mine, Social Media e de baza si vreau sa ma documentez cat mai bine, asha ca astea ar fi optiunile mele:

  1.The Impact of Social Media on SEO in an Ever Changing Online & Mobile World – John HeffernanBusiness Development Manager – MEDIA CO

  2.Facebook Master Class for C level executives – Weronika SobolakClient Partner – Global Marketing – FACEBOOK

  3.The social media roadmap – Dick BuschmanFounder ACHTUNG! si Noam ErlichExecutive Producer – ACHTUNG! si Bogdan PrajisteanuManaging Director at MEC

 4. Ar fi cazul sa anunt si castigatorii concursului :)
  Felicitari Irinei, Corinei si lui Robert!
  Am trimis adresele voastre de mail catre organizatori

 5. Suciu Alexandru

  Vreau neaparat sa ajung la evenimentul respectiv pentru ca lucrez in domeniu si vreau sa absorb tot knowledge ul de la eveniment ca un burete, imi place sa fiu la curent cu noile tehnologii din domeniu.

 6. Am scris si eu despre prima zi la Internet & Mobile World 2012:

  http://irina.bartolomeu.ro/prima-zi-de-internet-mobile-world-2012/

Comentezi ?