Home / Evenimente / 11 oameni si o barca

11 oameni si o barca

Acum trei saptamani spuneam ca am nevoie de 10 prieteni cu care sa ne inscriem in concursul internațional de vâslit în canotci de 10+1 locuri de la Tulcea. Nu aveam prea multe sperante, in conditiile in care nu era campanie (deci plecarea noastra nu ar fi fost asigurata sau organizata de vreo companie) si anuntasem ca fiecare isi plateste transportul, cazarea si alte cheltuieli.

Acum doua saptamani anuntam ca ne-am strans 11 si ca vom avea “primul antrenament”, cu un caiac de doua persoane (de la Aventuria, multumim inca o data pentru ajutor si sfaturi), pe lacul Herastrau. A fost bine. Mai vreau sa ma plimb cu caiacul :D

Acum o saptamana ajungeam in Tulcea, ingramaditi in vreo 3 masini, printre corturi, saci de dormit, izoprene si alte bagaje.

In ciuda micilor probleme de organizare, am reusit sa ajungem noaptea tarziu la camping, pe insula Tudor Vladimirescu, cu o barcuta cu motor si felinar albastru, care se cam clatina la fiecare val sau miscare brusca.

Daca v-a placut mitologia greaca, barca asta semana putin cu barca lui Charon, doar ca ne lua de pe  un mal  si ne ducea pe celalalt, pe o insula izolata si aproape pustie, fara dusuri si cu doar doua WC-uri ecologice. Si niste maidanezi curiosi.

A doua zi, pe malul lacului Ciuperca, am aflat ca ne vom intrece cu inca 17 echipe, printre care si cateva echipaje formate din  sportivi de performanta sau pompieri/jandarmi/salvamari. Noi, care abia vazusem o canotca cu cateva ore in urma. Moment in care ne-am zis ca e mai bine sa ne facem poze decat sperante.

Pana la urma am terminat pe locul 6, din 18. Cu doar un antrenament de nici 10 minute, in aceeasi dimineata.

A fost frumos :)

11 oameni din care stiam doar vreo 6, care au acceptat sa se bage intr-o nebunie de moment de-a mea. Fara sa ne cunoastem prea bine, fara sa stim exact ce ne asteapta, fara sa avem vreun sponsor in spate, fara sa avem experienta de vaslit, fara sa stim sa inotam prea bine, fara sa avem vreo sansa sa terminam chiar cursa.

Delta’s eleven:  Vlad,  RamonaEmilia, BogdanSorinOanaAura, Dan si Alina, Oana si Alex … va multumesc! :)

[nggallery id=30]

Mai multe pe facebook la Sorin sau la SportLocal.ro

PS1: Tricoul meu are autograf de la Ivan Patzaichin. Ma gandesc sa-l inramez …

PS2: Articolul asta a fost printre cele mai greu de scris, anul asta. Prietenii stiu de ce.

Citeste si asta

Am nevoie de 10 prieteni

Am dat de link-ul asta intamplator. E vorba despre un concurs de vaslit, organizat la …