Home / Evenimente / Am nevoie de 10 prieteni

Am nevoie de 10 prieteni

Am dat de link-ul asta intamplator. E vorba despre un concurs de vaslit, organizat la initiativa lui Ivan Patzaichin/Rowmania.

Competitia se cheama “Danube Connection”, este un concurs internațional de vâslit în canotci de 10+1 locuri, care va avea loc la Tulcea sambata, 1 septembrie 2012, incepand cu ora 11.30. 

Probabil o sa te intrebi ce m-a apucat. Habar n-am. Pur si simplu mi se pare o chestie indeajuns de inedita incat sa vreau sa ma duc. Nu singur, ci cu inca 10 nebuni, cu care sa vaslim in echipa.

Habar n-am ce-o sa fie. Habar n-am sa vaslesc. N-am pus in viata mea mana pe o canotca sau pe o vasla. M-as duce doar pentru experienta de a fi acolo.

Sigur n-o sa avem sanse la vreo medalie sau ceva locuri fruntase. Probabil (daca ne strangem in echipa de 11) o sa iesim pe ultimul loc. Daca nu ne rostogolim cu barca. Probabil o sa fim cel mai slab echipaj de amatori. Si cel mai haios. O sa facem galagie. S-ar putea sa fie fun.

Eu  m-as baga in chestia asta, doar pentru distractie.  Si pentru Delta, ca n-am fost pana acum pe acolo.

Nu, nu e campanie. Pur si simplu m-a traznit ideea asta si vreau sa merg(em).

Cine are chef  sa vina cu mine ? E o propunere  interesanta pentru tine? 

PS: Inscrierile se fac pana pe 28 august, asa ca ar fi bine sa ne grabim.

Deci ?

Pana acum s-au inscris sigur 4 oameni: Bogdan (ihearlights), Sorin Neagu, Alin Popescu si Oana. Mai sunt 6 locuri. Gata, suntem 11

Update 1: am primit raspunsuri la cateva intrebari legate de competitie.

  • Echipa poate fi mixta ? Sigur ca da.
  • Care sunt conditiile de participare? Trebuie doar sa fiti 11 oameni curajosi si dornici sa se simta bine. Apoi, te rog sa imi trimiti un mail pana pe data de 28 august, cu titlul “Echipa de 10+1 canotca” care sa contina datele de contact (telefon/email) ale “capitanului”.
  • Exista anumite restrictii de participare ? Este necesar sa stiti sa inotati, chiar daca purtarea vestelor de salvare este obligatorie. Oricum, am vazut ca iti puneai problema rasturnarii barcii. Te asigur ca asta nu se va intampla, decat daca sunteti extrem de decisi sa o faceti. :)
  • Ne puteti ajuta cu indrumari referitoare la concurs, eventual si informatii despre posibilitati de cazare? Concursul va avea loc pe Lacul Ciuperca, din apropierea falezei Dunarii din Tulcea, chiar langa Gara. Referitor la cazare, daca sunteti persoane obisnuite cu drumetiile/muntele/marea/Delta, vom avea amenajata o zona de camping peste Dunare, vis-à-vis de Faleza. Va pot insa face recomandari cu privire la unitatile de cazare aflate in apropierea lacului: Complex Turistic Insula (aflat chiar pe marginea lacului), Hotel Esplanada, Pensiunea Delta Dunarii, Hotel Delta (cele 3 sunt pe faleza), Hotel Egreta, Hotel Select (la 10 minute de mers pe jos). Pentru contactarea acestora, sau pentru mai multe unitati de cazare, te rog sa consulti: http://www.turistinfo.ro/tulcea/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-tulcea.html
  • Incepand cu ce data trebuie sa fim prezenti la locul de desfasurare al evenimentului 1 septembrie?  ora 9:30, Lacul Ciuperca.

Update 2: 

Buna, va raspund in numele Rowmania, altfel spus al organizatorilor festivalului de la Tulcea unde se petrece si intrecerea de 10 + 1 Canotca.

1. puteti forma echipe mixte
2. nu veti plati nicio taxa de inscrire/participare si nici de vreun oricare alt fel.
3. nu trebuie sa aveti multa experienta la vaslit, ci doar chef de distractie.
4. intr-adevar trebuie sa va acoperiti costurile de transport si cazare. Noi credem ca nu veti regreta sa fiti in weekendul 31 august – 2 septembrie pentru ca avem multe evenimente, intreceri pe apa si concerte (aici un link la program http://www.rowmania.ro/?id2=00020001 )
Va asteptam la Festival si va pregatim canotca :)!

Citeste si asta

Ce se mai intampla cu echipa de vaslit ?

Fix acum 11 zile scriam articol pe blog in care ceream ajutorul a 10 prieteni, …

30 comentarii

  1. Pentru mine e o propunere indeajuns de traznita si zau ca as veni, dar nu mi se potriveste deloc perioada, chiar nu pot in weekendul respectiv. Sper sa gasesti 10 oameni doritori! :)

  2. count me in! Eu am 2 saptamani de vaslit la o pluta ca si experienta…

  3. Foarte tare! M-as baga, cand facem antrenamentele si unde? :))

    Tintim spre medalie, macar, da?

  4. @Elena Damn, chiar ma gandeam ca tu te-ai baga la asa ceva
    @ihearlights Bun, esti pe lista. Mai avem nevoie de inca 9 :D
    @matei Stai sa vedem daca ne strangem 10. Te trec si pe tine pe lista, sau mai ai nevoie de ceva timp sa te hotarasti ?

  5. Deci poate fi echipa mixta?

  6. Ce conditii se indeplinesc? :)

  7. Care-s conditiile? ;)

  8. @sandra, @korina @oana N-am vazut nimic scris pe undeva care sa interzica echipele mixte. O sa dau un mail astazi ca sa aflu exact conditiile, dar din cate am vazut eu, singurele conditii sunt … sa vrei sa vii si sa poti sa ajungi la timp. Si ceva conditie fizica :)

  9. Sa se intregeasca lotul zic:) I’m in!

  10. ma bag si eu, poate asa renunt la teama de apa :))

  11. Salut! Ce presupune asta? Ce costuri, taxe, etc?
    Nu cred ca e de mine, habar n-am sa tin o vasla-n mana insa mi se pare interesant. :)

  12. @Alex Stai sa vedem daca ne strangem 10 oameni care poti sa vina. Din cate stiu eu, nu exista nici o taxa de participare, dar cred ca va trebui sa ne descurcam cumva cu transportul si cazarea

  13. ceee fain! mult succes :)

  14. ma bag si eu, daca ma primiti! :)))

  15. daca mai sunt locuri ma bag si eu, dar stau cam prost cu inotul. sper doar sa nu ne rostogolim in apa caci altfel ma bazez pe vesta :)

  16. Ce bine ca v-am gasit!!!! Si noi (me and my boyfriend) venim si am vrea sa ne inscriem in echipa ta. Primiti cu vaslitu’?

    • Buna, lasa-mi un link (sau trimite un mail pe contact at aurasmihai) catre profilul tau de facebook, sa te inscriu in grupul de discutii :)

  17. PS: noi plecam vineri pe la 4 din Bucuresti si ne intoarcem duminica. mai avem 2 locuri in masina:)

  18. Bag de seama ca va strangeti gasca faina!

  19. Buna, va raspund in numele Rowmania, altfel spus al organizatorilor festivalului de la Tulcea unde se petrece si intrecerea de 10 + 1 Canotca.

    1. puteti forma echipe mixte
    2. nu veti plati nicio taxa de inscrire/participare si nici de vreun oricare alt fel.
    3. nu trebuie sa aveti multa experienta la vaslit, ci doar chef de distractie.
    4. intr-adevar trebuie sa va acoperiti costurile de transport si cazare. Noi credem ca nu veti regreta sa fiti in weekendul 31 august – 2 septembrie pentru ca avem multe evenimente, intreceri pe apa si concerte (aici un link la program http://www.rowmania.ro/?id2=00020001 )
    Va asteptam la Festival si va pregatim canotca :)!

  20. Claudia, cum e cu zona de camping? Care sunt conditiile? Ne poti spune ceva despre costuri?

  21. Buna tuturor!

    In zona de camping, care e vis-a vis de faleza Tulcea se vor afla amplasate cabine de toaleta, un loc amenajat pentru gratar si un punct de vanzare cu alimente si paza. Veti avea nevoie de corturi si de izopren. Transferul de pe faleza in camping se face cu o nava de calatori
    Nu se percep costuri de campare.

    Daca vreti sa continuati vacanta si in zilele de dupa festival, puteti merge cu noi pana la Sf. Gheorghe. In caz ca aveti tragere de inima si forta (dupa antrenamentul de la proba de 10 + 1) ne-am gandit sa va dam chiar o canotca de 11 locuri cu care sa va alaturati convoilului nostru de barci. Daca doar unii dintre voi pot ramane in Delta si intre 3 si 6 septembrie va putem pune la dispozitie canotci de 2 locuri. Pentru ambele variante nu percepem nicio taxa – va oferim canotcile gratuit. Va dau aici un link unde gasiti detalii si despre expeditia care incepe de luni 3 septembrie, de la Tulcea la Sf. Gheorghe : http://www.rowmania.ro/?id2=000000010003

Comentezi ?