Home / Evenimente / Ce se mai intampla cu echipa de vaslit ?

Ce se mai intampla cu echipa de vaslit ?

Fix acum 11 zile scriam articol pe blog in care ceream ajutorul a 10 prieteni, pentru a ne inscrie impreuna in competitia “Danube Connection”,  un concurs internațional de vâslit în canotci de 10+1 locuri, care va avea loc la Tulcea sambata viitoare (1 septembrie 2012), incepand cu ora 13.30. 

Pana la urma ne-am strans 11 (Eu, Vlad,  Ramona, Emilia, Bogdan, Sorin, Oana, Aura, Alin, Oana si Alex).

11 oameni. In conditiile in care am spus clar ca nu e campanie, ca nu e nimic asigurat de vreun sponsor, ca fiecare isi plateste partea de cheltuieli, ca n-am experienta in vaslit (nici macar la o barca normala, daramite la canotca. barcile din Cismigiu nu se pun) si mai ales ca nu aveam toate detaliile despre ce presupune nebunia asta. Sa mai zic ca unii (inclusiv eu) vor dormi la cort, in campingul organizat pe faleza Dunarii ?

Azi trimitem mailul de inscriere al echipei, care se va numi de acum incolo “Delta’s eleven”. Varianta a doua,  “CuVant inainte”, propunerea Malditei, a fost la 2 voturi distanta. Daniela, sa te gandesti la ce premiu de consolare vrei din delta :P

Si tot azi avem si primul antrenament, in parcul Herastrau. N-o sa avem canotci de 11,  doar vreo 2-3  kayace de la Alex de la Aventuria, care a fost de acord sa ne ajute cu cateva sfaturi si care va veni sa ne arate cum sa nu te rostogolesti din prima si cum sa vaslesti corect, fara sa-ti dai cu vasla in cap.

Asa ca, daca vreti sa ne vedeti cum o sa vaslim ca niste haotici, cum o sa facem cercuri aiurea pe Herastrau, cum o sa ne certam pe “care sta la geam” sau cum o sa ne distram pe acolo … primul si probabil si singurul antrenament al echipei “Delta’s eleven” se va desfasura in astazi, de la ora 18:30, aici.

S-ar putea sa avem si un concurs spontan de tricouri ude, dar nu se stie sigur. Dascalescu a zis ca el se arunca oricum in apa …

In incheiere, o melodie :)

Citeste si asta

Am nevoie de 10 prieteni

Am dat de link-ul asta intamplator. E vorba despre un concurs de vaslit, organizat la …