Home / Fun / Lady Gaga: Cand am vazut ce fani am in Romania, mi-a venit sa vomit!

Lady Gaga: Cand am vazut ce fani am in Romania, mi-a venit sa vomit!

Un reportaj semnat de corespondentul de ocazie al veveveaurasmihaipunctro, Cretinel Monstrulescu, direct la masa locului.

Auras, multumesc pentru legatura. Am avut doar cateva minute la dispozitie sa vorbesc cu Lady Gaga, abia am reusit sa primesc doar cateva raspunsuri, intre doua vome si 3 rochii ciudate.

“CM: Buna, Lady Gaga! Sau doar Gaga? Sau Stefani ? Sau Joanne? Sau Angelina Germanotta? Nu e un nume cam lung ? Stii, la noi doar cocalarii au nume asa de lungi. Si actorii de telenovele. Cum sa-ti zic? De fapt, care era porecla ta din copilarie?

LG: Aaaa, aveam mai multe: moartea pe tocuri, schilodik sau schiloada, moaca palida. Dar cel mai mult mi-a placut “Ciudatzik”!

CM: Cum a fost drumul pana la Bucuresti? Am inteles ca ati venit cu autocarul, nu cu avionul ..

LG: Da, am inteles ca au fost niste atentate cu teroristi prin aeroport la Sofia, am vrut sa evitam glumele cu “blown this way”,  asa ca am decis sa mergem cu autocarul. Ne-am gandit ca, pana la urma, cat de prost poate sa fie drumul pana la Budapesta ?

CM: Bucuresti. Stii… Budapesta e in alta parte….

LG: Asa, da, Bucuresti. Vai de fundul meu, aveti mai multe gropi decat am eu cosuri pe fund. Abia asteptam sa cant pe stadionul national.

CM: Stii, o sa canti intr-o piata. Tu nu prea stai pe twitter, asa e ?

LG: Ahh, da. Credeam ca stadionul e ala mare si urat din spate.

CM: Nu, ala e parlamentul. Dar si acolo sunt monstruleti.

CM: Cum e pe scena la Bucuresti, cum sunt fanii ?

LG: Scena e ok, doar e a mea, eu am facut-o, dupa un cosmar sinistru. Stii, am pus chiar si un castel acolo! Scoate sunete si arunca lasere! Ra, Ra, Ra!

CM: Nu stiu, Auras e cu castelele. Eu am venit ca am primit biletul moca. Cum sunt fanii, arata ca aia din State ?

LG: Vai de capul meu, eu am mai vazut zombilici cu geci de piele roasa sau copilasi imbracati de parca au fost scosi din galeata cu smoala (erau unii cu niste cutii de carton in cap), dar cand am vazut ce fani am in Romania, mi-a venit sa vomit!

LG: Gata, mi-am pus 4 rochii si o salata pe mine, ma duc sa ma ragai pe scena! “

In incheiere, iata si o declaratie in exclusivitate de la o fana emo.

“Eram acolo, in primul rand, urlam ca nebuna, mi se scurgea machiajul in draci, aveam ochii negri, ca de vampirita gotica. Cand, deodata, o vad pe Gaga ca scoate ceva din gura. Era o voma. Omg, omg! Pareau niste resturi de shaorma cu carne de porc sau tocanita de cartofi cu carne de bivolita, dar nu pot sa spun sigur. Sau poate erau sarmale ? Oricum, s-a intamplat atat de repede incat nici nu stiu cand si m-am trezit cu niste stropi pe frunte si in par. Multumesc Lady Gaga, n-o sa ma mai spal niciodata pe cap!

 

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

4 comentarii

  1. Bahahaha, am ras si cu curu’ :)))))

  2. Senzational omule. Mai vreau sa mai citesc reportaje d’ale lui cretinel.

  3. Cred ca are putin adevar reportajul :))

  4. :)) A vomat atat ea cat si stafful ei…

Comentezi ?