Home / Filme / Unmelching

Unmelching


Dupa cum ati vazut si-n video (scuzati aa-urile, abia ma trezisem si n-aveam scenariu), de azi am un melc in custodie. Sau o melca ? Sau melcoaica ? Habar cum iti dai seama care e baiat sau fata. Sau ce-as putea sa fac cu el. Momentan, i-am zis Melcuela. Daca e baiat, ii schimb buletinul in Melcuel.

Update: melcii astia sunt cam bivalenti (wiki)

Deși au atât organe de reproducere masculine cât și feminine, trebuie să se împerecheze cu melci din aceeași specie înainte de depunerea ouălor.

Unii melci se pot comporta deopotrivă ca masculi într-un sezon și ca femele în altul. Alții joacă rolul deopotrivă fiind fertili în mod simultan.

Oare stie sa inoate ? Ca l-as baga in acvariu, langa pestii mei scandalagii

Update2: lista cu ce mananca melcii

Nota: Unmelching – dupa o idee de Pandutzu

Cat despre filmul “Despre oameni si melci… pot doar sa spun ca mi-a placut mai mult campania de promovare decat filmul in sine. Melcul ala care s-a plimbat pe la Romana, la concertul RHCP si in Vama Veche facea partea din echipa de PR.

Dar eu sunt subiectiv, la mine orice film romanesc cu comunisti sau perioada anilor 90 porneste de la premisa ca e o porcarie. Asta n-a fost chiar asa. Nici nu mi-a atras atentia cu ceva anume, dar nici n-am adormit la el, ba chiar am si ras la cateva faze. Intra la “ok si atat“.

Pana la urma e un film despre niste muncitori dintr-o uzina (ARO Campulung) care incearca sa-si vanda spermanganatul din pantaloni pentru a-si salva locul de munca. Fara spermisiunea nevestelor.

Filmul apare in spermatografe din 14 septembrie.

Citeste si asta

8 despre “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”

Cu 3 ore si 7 de minute, “Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, western-ul scris si …

5 comentarii

  1. Bai, ce bruta esti! Nu mai brusca biata fiinta! :)

Comentezi ?