Home / Evenimente / 3 evenimente intr-o zi

3 evenimente intr-o zi

Aseara am fost cam ocupat, m-am jucat de-a bloggerul care raspunde “prezent” la toate invitatiile. Am vrut sa vad cum e sa-mi faca altii programul. Asa ca m-am plimbat prin Bucuresti, dupa subiecte de scris pe blog. Pe meniu am avut asa:

1. Lansarea oficiala a Asus Lamborghini in Romania. Evenimentul a avut cam 3 parti: playback-ul unei blonde cu decolteu si buze (titlu de Cancan: Roxana Nemes, ce-ti mai place “microfonul”), un mini-concert Publika si o cateva cuvinte despre laptop. Intre ele, o serie de trageri la sorti cu 3 premii constand in cate un Asus Lamborghini VX6. Unul dintre norocosi a fost chiar Piticu, care poate acum sa-si dea like de pe doua calculatoare (:P). Felicitari, sa-l butoneze sanatos si sa-mi spuna si mie in ce a calcat cu masina :))

Si cam atat, cam putin Asus (doar o prezentare video si un ppt mic) si mai multa socializare si muzica. Poate data viitoare vorbim mai mult despre produs, si poate se inlocuiesc tragerile la sorti cu premierea celor mai bune intrebari sau cu niste concursuri-fulger (cel mai bun dansator/dansatoare? +alte idei de party manager). Asa s-ar crea mai multa interactiune si ar ramane mai multa lume si la concert :)

Laptopul arata bine pentru cat costa, adica doar vreo 90 de milioane. 16GB memorie RAM DDR3 la 1333Mhz, HDD SATA de 1000GB si placa video Nvidia GeForce GTX 460M  cu 3 GB GDDR5 VRAM. Un animal. De lux :)

N-am apucat sa-l butonez, erau prea multi sacali cu aparate foto calare cu blitzul pe el. De la “numai putin, fac si eu 2-3 poze, ia mana, te rog” au trecut la un intreg album foto. Bravo lor, ce-or face cu atatea poze din 2-3 unghiuri numai ei si Piticu stiu

2. Avanpremiera “Real Steel”, un film de la care nu ma asteptam la prea multe si care s-a dovedit a fi unul foaaaarte simpatic. Cred ca e primul film de anul asta pe care l-as mai vedea o data! Revin cu impresii intr-un articol separat …

3. ApplePieTweetMeet in Primer Comandante, eveniment “copt” de colega de Grand Spoof-uri Anca Duma. Dovada ca nu-ti trebuie decat o idee si ceva initiativa ca sa reusesti sa organizezi un eveniment cu bloggeri (si placinta de mere).  Lume multa, placinta calda, Pandutzu a dat inca un checkin super-interesant iar eu am pus la cale un mini-proiectel cu O Bratila. Detalii saptamana asta :)

Hmm, grea viata de blogger. Tu ce-ai facut aseara ?

Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

7 comentarii

  1. Şi cu mine ai un proiecţel. Ia vezi cum te împarţi :)

  2. Ce sa fac … am fost la ApplePieTweetMeet :)

  3. ar fi ramas mai multa lume, iti garantez, dar cativa s-au dus 4 sssst…..(canci Aifon 5) :)))

  4. Ah ce imi place, cand la alte evenimente se nasc alte proiectele. :D :P Multam ca ai venit si la evenimentul meu! :*

Comentezi ?