Home / Diverse / Concurs: vrei sa afli care e legatura dintre muzica si business ?

Concurs: vrei sa afli care e legatura dintre muzica si business ?

CODECS organizeaza miercuri, 12 octombrie, Leadership 2011 “o conferință de business dedicată leadershipului în afaceri.

Alături de dezbaterile din cadrul conferinței, Leadership 2011 va include și 5 paneluri dedicate trainingului de business, project managementului, coachingului de lideri și educației manageriale.

Invitatul special al evenimentului va fi Itay Talgam, coordonator al Programelor Maestro și vorbitor în cadrul conferinței TED Global în 2009. Itay Talgam a lucrat ca dirijor cu unele dintre cele mai renumite orchestre din lume și a asistat mari maeștri, precum Leonard Bernstein și Claudio Abbado. El pleacă de la convingerea că muzica este o metaforă ideală pentru business. La fel ca în cazul unei orchestre, muzica are puterea de a crea comunități și de a întări valori, iar liderul de business este asemeni dirijorului care conduce orchestra spre desăvârșirea actului artistic.”

Am incheiat citatul, comunicatul de presa se gaseste integral aici. Cei de la 3ner.ro m-au platit cu bani grei (nu pot sa spun cat, dar e mult) sa pun anuntul asta pe blog, ba chiar mi-au oferit si o invitatie la eveniment. Cum eu nu pot sa ajung, am zis sa ofer invitatia cuiva care are timp liber miercurea viitoare si vrea sa afle mai multe despre cum vede un dirijor renumit legatura dintre muzica si business.

Doua conditii:

1. vreau sa stiu de ce vrei sa mergi la conferinta (sau de ce te-as alege pe tine)

2. sa alegi intre a face live-blogging pe 3ner.ro sau a scrie un articol post-eveniment (tot pe 3ner.ro) despre conferinta

Deadline: vineri 07 octombrie, ora 23:59. Anunt castigatorul sau castigatoarea sambata dimineata

Bonus: prezentarea lui Itay Talgam la TED 2009 : Lead like the great conductors

Update: castigatoarea este Roxana Bursuc. Felicitari :)

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

6 comentarii

  1. “conferinta despre business (afaceri) dedicata leadershipului in afaceri”…..pffffff!

  2. Vreau sa particip la aceasta conferinta pentru ca ar fi ceva foarte tare sa reusesc sa il ascult pe acest mare om.
    Voi scrie,bineinteles daca voi fi aleasa ca si castigatoare a acestui bilet de participare,un articol pe blogul personal, insa pot face daca se cere si live-blogging pe 3ner.ro.

Comentezi ?