Home / Miss Twitter / Semifinala MissTwitter – rezultate vot si intrebarile juriului

Semifinala MissTwitter – rezultate vot si intrebarile juriului

Dupa 1640 de voturi care au durat aproape 3 zile, dupa lupte online care s-au purtat pe bloguri, facebook, twiter si Yahoo Messenger, dupa orgolii si cateva show-off-uri ( :) ) avem 15 castigatoare, care intra in semifinalele #MissTwitter

A fost o intrecere pe voturi si pe mailuri, in care au trecut mai departe cele care au avut mai multi admiratori (secreti sau nu) sau cele care s-au auto-promovat cel mai bine. Asa cum zicea si filozoful contemporan Robert Nita, fost mare fotbalist de 1,71 m … “degeaba esti bun, daca nu te vede nimeni”

Doamnelor si mai ales domnilor, aplauze pentru :


Special Koko (@special_koko), @Sigina Pop, @KirstDayy ,@OanaEssy, @Pyuric, @LaviniaBiberi, Ina Taranu-Hofnar (@Inozza), Miruna Sfia (@Miruna_Sfia), @OanaVio, Liz (@_Liz_B), @SabinaCornovac, Ioana Bora (@fashionnete),  Anca Nelersa (@Anca_N), Ligia Adam (@Kidha) si OanaBratila

Doria Niculescu (@Dododoria) s-a retras

Rezultatele sondajului se gasesc in pagina cu voturile pentru accesul in semifinalele MissTwitter

Ce urmeaza ?

Am pregatit intrebarile juriului, special pentru cele 15 fete.  Ele vor fi rugate  sa raspunda intrebarilor celor 7 magnifici (ArhiAlex NegreaAndrei CrivatHoinaru, Claus (Aiurea)  Andrei Cismaru si eu).

Raspunsurile vor fi si ele publicate pe blog, in ordinea in care le voi primi.

Optional, cei/cele care se cred printese web2.0 pot veni si ei/ele cu raspunsuri proprii, dar nu garantez ca vor fi publicate :))

Asteptam cu totii raspunsurile fetelor pana JOI SEARA, dupa care continuam cu o noua runda de vot (cu logare prin twitter de data asta) pentru a afla cele 7 finaliste care vor primi tratament personalizat, atentie si trafic din partea juriului. Si nu numai :))

Let the show begin :D

Regulament si desfasurare

Premii

Premiu 1 : Un Day Pass in valoare de 35 de euro oferit de Body Art Wellness Club, cu care castigatorul poate beneficia de acces valabil 24 de ore, cu acces la sala incluzand toate clasele cat si la piscina, jacuzzi si saune.

Premiu 2: Cod de discount in valoare de 280 de lei oferit de www.xtensii.ro, magazinul cu cea mai variata gama de extensii de par naturale si accesorii.

Premiul 3: Manly.ro – revista online dedicată exclusiv bărbaţilor, acceptă că viaţa acestora ar fi lipsită de acel je ne sais quoi dacă n-ar exista femeile. Aşa că hotărăşte să premieze primele trei domniţe din clasament cu produse cosmetice, plus nişte premii surpriză. Vă urăm spor la admirat şi la votat!

Premiul4: Orhideea SPA – oferă, de asemenea, un premiu ce constă într-o zi de răsfăţ: acces la Tepidarium, Auditorium şi la Aria de Relaxare şi, în plus, la alegere, una dintre următoarele terapii: masaj de relaxare, masaj indian al scalpului şi feţei, Aroma Feet Ritual sau Hot Stone Back Massage.

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

10 comentarii

  1. 3 propuneri am avut si eu si nimic. Ramane proverbiala perceptia conform careia “cu cine tine Make pierde” :))

  2. Am facut-o dinadins. Recunosc, am mânãrit voturile. Sâc, sâc :)))

  3. problema…link-ul nu ma duce la chestionar & I’m too much of an internet noob to find it :))

Comentezi ?