Home / Personal / Cui i-e frica de dentist ?

Cui i-e frica de dentist ?

(Si) mie. De dentisti si de serpi. Din aia slinosi si cu limba pe afara, care sasaie la tine de parca ar vrea sa-ti scoata toti dintii. De serpi zic, desi acasa, la metropola Fetesti imi aduc aminte de un doctor care avea cam aceleasi apucaturi. Cu un cleste, ranjind …

Aseara am avut ocazia sa vizitez  clinica de stomatologie Dentestet Kids impreuna cu Doru Panaitescu,  Augustin RaduAndrei Zdetovețchi, Radu si celalalt “blogger corporatist”, Piticu. Plus Erika și Catrinel din partea Dentestet.

Clinica se afla pe strada Av. Mircea Zorileanu 62 (deci prima la dreapta dupa care a doua la stanga de la Casin, conform indicatiilor precise ale lui lui Piticu).

Sediul din Zorileanu este unul din cele 4 clinici Dentest (din cate am inteles, este cea mai mare retea de clinici stomatologice din Romania), si este dedicat in totalitate copiilor. Au un super spatiu de joaca, spatii de relaxare, acvarii cu pesti. Si WII si Wi-Fi :))

Radu a prins prea bine toate detaliile (a facut si poze), incat nu m-am putut abtine sa nu-l citez :

Ce-am văzut la Dentestet Kids? Personal foarte politicos şi prietenos. Culori calde, plăcute, de te simţi ca într-o grădiniţă de lux, nu în mediul steril şi impersonal al unui spital sau cabinet. Sala de aşteptare era dotată cu canapele confortabile, foarte multe jucării, animăluţe vii, o consolă Wii pusă pe un televizor şi alte asemenea lucruri care să facă un copil să meargă acolo cu bucurie. Pereţii sunt pictaţi şi decoraţi cu tot felul de desene sau figurine. În cabinetul în care am fost eu scaunul stomatologic avea şi televizor încorporat (m-am uitat la Discovery), iar în altă parte am văzut un ditamai proiectorul care afişa desene animate pe peretele din fața pacientului. M-am holbat la peştişorii din acvarii, am făcut fotografii la o broască ţestoasă mărişoară (mmm, supă) şi m-am holbat şi uitat la toate cele de parcă aş fi fost la Disneyworld, nu la stomatolog.

Eu am fost ultimul la detartraj. Pentru ca inca nu stiam ce ma asteapta si pentru ca oricum, Augustin avea program artistic cu glume cu Yellowish si chiuvete. Daca o sa se apuce omul asta vreodata de stand-up, sunt primul care-si cumpara bilet !

Revenind … eu, pe scaunul de “operatie”, si cu Cristi pe post de paparazzi (poza din articol e “opera”lui) si o sala plina de ustensile medicale.

Now back to me, uitandu-ma neincrezator in jur, la echipamentele medicale, uitandu-ma dupa seringi si clesti :D

A fost ok. Chiar foarte ok, nu m-a durut, n-a lesinat nimeni, tot procesul de dertartraj a surprinzator de placut si linistit. N-am vazut clesti sau freze (din alea de stomatolog, ca-n filme)

Mai vin :))

Un singur lucru nu mi-a placut cat am stat pe scaunul ala: ca mie nu mi-au pus nici un televizor la care sa ma uit. Pai…Piticu se uita la desene (sau Realitatea), Radu la Discovery, si am inteles ca Doru e in transa cand se uita la WilfLife….

Ceeee….eu daca am trafic mai mic, nu merit si eu un Private Spice, un RedTube, ceva … acolo ??  Sa am si eu la ce sa raman cu gura cascata, si la propriu si la figurat !

Asa … a trebuit sa ma uit pe pereti (foarte curati, i-am verificat la ochiometru), la bec (nu cei 14, chiar la becul care face lumina), sau in ochii doctoritei (nice eyes, btw). Hmm… o fi maritata ?

Hai c-am zapacit de tot articolul. Ideea principala e ca oamenii (si mai ales fetele) de la Dentestet sunt niste simpatici, ca aparatura folosita e de ultima generatie, ca dentistii nu sunt oameni rai  si ca de acum incolo trebuie sa tin cu dintii de …dantura mea :)

Au mai scris Piticu, Radu si Doru

Citeste si asta

Somnoroase păsărele, pe la Doru se adună

Somnoroase păsărele Pe la Doru se adună, Camuflat, e lângă ele  – Poză bună! Doar …

4 comentarii

  1. now back to me?! :)) what the fuck?! te crezi pe vreun cal alb sau cum? :)))

  2. da ma, dar negrul ala arata bine

Comentezi ?