Home / Evenimente / Daca gratarul ar fi sport national …

Daca gratarul ar fi sport national …

Ar fi cel mai raspandit si dezorganizat sport de la noi din tara. Sportul cu cei mai multi jucatori la nivel national, cu cele mai multe “locuri de desfasurare”, cu cei mai multi spectatori in galerie, cu cele mai mare bugete de marketing, cu cele mai mare buget alocat fiecarui meci cu furculita, cu cele mai multe concerte (la casetofon, boxe de masina sau locuri amenajate).

Sportul care aduce cei mai multi bani la bugetul de stat, sportul care consuma cele mai multe resurse, sportul cu cei mai mult sponsori si fani infocati.

Si inca un sport la care, bineinteles, se pricepe tot romanul. Culmea, aici cred ca am avea sanse sa castigam un loc pe podium, indiferent de ce vecini ne voteaza. Lipseste doar o clasificare oficiala a gratului ca sport, o federatie, un  mi(ti)tica, un trofeu sau inelele de campion. Legea exista deja.

De anul acesta exista si un campionat national de gratar, organizat la nivel national de cei de la Golden Brau.campionatul national de gratar golden brau

Pe langa echipele de oameni normali care s-au inscris pentru prima etapa pe Bucuresti au fost si doua echipe de bloggeri, reprezentate de  Chinezul cel hlizit si Piticul canibal.
Fiecare a avut alaturi de el cate un cititor al blogului (Alexandra si Ivo), cate o siliconata vedeta sexy (Andreea Mantea si mmm Raluca Lazarut) si cate un ziarist.

 

In competitia destinata bloggerilor s-au intamplat doua lucruri: unul neobisnuit si unul absolut normal. Cel neobisnuit a fost faptul ca Piticu nu a mai facut poze, fiind ocupat sa taie morcovul in sens invers si sa curete usturoiul. Cel absolut normal a fost faptul ca Chinezu a stat aproape tot timpul cu o bere in mana. Ba chiar si cu doua beri pe cap :))

Invingatoare la puncte (si pui la gratar + sos) a iesit echipa lui Piticu, pe care il puteti vota mai departe in widgetul de la el de pe blog, daca-l vreti sa vina cu furculita si aparatul multi-foto si in finala din 22 iulie.

Pentru cei care vor sa se inscrie (sau s-au inscris deja) la editiile din Iasi (26-27 mai), Ploiesti (2-3 iunie), Arad (16-17 iunie), Craiova (23-24 iunie), Galati (30 iunie-1 iulie) si Cluj (7-8 iulie), aflati ca premiile pentru cele mai bune echipe de “mastergrataragii” din finala sunt: 5000 euro (premiul I), 3000 euro (premiul II),  1000 euro (premiul III) sau un gratar profesionist pentru locul IV.
Spor la friptura :p

 

Citeste si asta

2 tipuri de evenimente pe care as vrea sa le vad mai des

Unu. Joia trecuta, pe 1 iunie, fix cu o zi inainte de WordCamp, in zona …

7 comentarii

  1. Pot sa accept ca au fost castigatori la puncte, la pui, da’ nu la sos. :)))

  2. @alexandra oftica-te! :P

  3. nu ma oftic, m-am ofticat putin atunci.. :)) da’ ai fost acolo, ce naiba? :)))

  4. Am fost, dar n-am gustat din sosuri, asa ca nu pot sa zic nimic :))

  5. ce oameni, dom’le.. ce oameni.. :D

Comentezi ?