Cu ocazia Campionatului National de Gratar Golden Brau (finala e pe 21-22 iulie), am fost invitat sa organizez un scurt concurs pe blog. Pentru ca wireless-ul germanilor e aproape la fel greu de prins ca un BMW pe autostrada, o sa fiu scurt si la obiect. Si o sa citez direct din brief.
Ce trebuie sa faci ? O poza cu un platou/farfurie cu preparate la gratar pregatite de tine si o mica descriere a platoului: ce contine, ce nume ai dat preparatului si mai ales cum ai folosi putea folosi berea Golden Brau in pregatirea gratarului.
Lasa link-ul catre imagine in sectiunea de comentarii pentru a intra in concurs.
Premii: 3 toolkit-uri pentru gratar: sorturi cu ustensile, tricou, sapca si cate un six-pack de bere.
Criterii: participantii trebuie sa fie majori si nu trebuie sa fie bucatari profesionisti.
Mici cu pulpa de pui (marinata in ierburi si cu bere – evident Golden), niste frigarui din chiept de pui si pentru cei carora le pica greu avem si ciuperci, bineinteles ca aiestea nu ‘luneca pe gat decat daca sunt insotite de o bere Golden Brau. La preparat ii spune: La multi ani de ziua me’! http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/256485_3378162733205_93866334_o.jpg
Friptura de porc la gratar asezonat cu orez si mazare marinate in sos BBQ, impreuna cu morcovi si feliute de ananas, pentru o nota usor exotica. Am denumit preparatul “barbecue roial”, pentru ca se mananca pe saturate si cu mare pofta. Singurul ingredient ramas? O halba de Golden Brau pentru a sarbatori cu prietenii si familia asa cum se cuvine! :)
Aici am pregatit pentru gratar niste frigarui din carne de pui si legume a la Monique … :D
Berea rece savurata la un gratar alaturi de prieteni este un element esential, Berea Golden Grau bineinteles. :D
16 langustine,
3 linguri de ulei de măsline,
1 linguriţă pătrunjel tocat,
1 lingura de ierburi aromate,
1 lingura suc de lămâie,
1 lingurita usturoi,
1 lingurita sos de stridii,
sare şi piper alb, dupa gust.
Se amestecă toate ingredientele pentru marinata , apoi se ung langustinele cu ea, înainte de grill.
Numele preparatului meu este Frigarui din piept de pui la gratar. Berea Golden Brau merge perfect servita in timpul mesei pentru ca preparatul este usor picant sau am putea lasa carnea la marinat intr-un amestec format din jumatate apa, jumate bere, usturoi, busuioc, ienibahar, ceapa. http://i150.photobucket.com/albums/s118/mamamia_1/Picture056.jpg
Noi am mancat cotlet de porc marinat si carnaciori proaspeti, picanti cu salatica. Am denumit preparatul ” ca la mamasoacra” :)), iar berea Golden Brau pastrata la rece in parau face ca gratarul sa mearga ca uns si sa ne binedispuna!
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Mici si slanina fripta care merg tare bine cu mustar si un pahar de bere rece Golden Brau .
http://img189.imageshack.us/img189/2969/dsc01439t.jpg
s-a notat
Pulpe de pui cu cartofi prajiti , stropiti cu bere si serviti cu salata de rosii cu varza.
http://imageshack.us/photo/my-images/151/dscf3588e.jpg/
Mici cu pulpa de pui (marinata in ierburi si cu bere – evident Golden), niste frigarui din chiept de pui si pentru cei carora le pica greu avem si ciuperci, bineinteles ca aiestea nu ‘luneca pe gat decat daca sunt insotite de o bere Golden Brau. La preparat ii spune: La multi ani de ziua me’!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/256485_3378162733205_93866334_o.jpg
Friptura de porc la gratar asezonat cu orez si mazare marinate in sos BBQ, impreuna cu morcovi si feliute de ananas, pentru o nota usor exotica. Am denumit preparatul “barbecue roial”, pentru ca se mananca pe saturate si cu mare pofta. Singurul ingredient ramas? O halba de Golden Brau pentru a sarbatori cu prietenii si familia asa cum se cuvine! :)
http://img526.imageshack.us/img526/7139/img9582p.jpg
Peste la gratar cu garnitura de dovlecei
Berea poate fi folosita la macerat si in timpul si dupa masa
http://imageshack.us/photo/my-images/820/dsc00279bx.jpg/
Salut!
Desi nu ma pot lauda a fi mare bucatareasa, la gratare chiar ma pricep! :D
http://uploadimage.ro/images/75847394706317983852.jpg
Aici am pregatit pentru gratar niste frigarui din carne de pui si legume a la Monique … :D
Berea rece savurata la un gratar alaturi de prieteni este un element esential, Berea Golden Grau bineinteles. :D
LANGUSTINE LA GRATAR
reteta publicata si pe vinul.ro
http://vinul.ro/culinar/peste/424/langustine-la-gratar.html
Ingrediente pentru 4 porţii :
16 langustine,
3 linguri de ulei de măsline,
1 linguriţă pătrunjel tocat,
1 lingura de ierburi aromate,
1 lingura suc de lămâie,
1 lingurita usturoi,
1 lingurita sos de stridii,
sare şi piper alb, dupa gust.
Se amestecă toate ingredientele pentru marinata , apoi se ung langustinele cu ea, înainte de grill.
CONT. LA MESAJUL MEU ….langustine la gratar+ bere GOLDEN BRAU.
Numele preparatului meu este Frigarui din piept de pui la gratar. Berea Golden Brau merge perfect servita in timpul mesei pentru ca preparatul este usor picant sau am putea lasa carnea la marinat intr-un amestec format din jumatate apa, jumate bere, usturoi, busuioc, ienibahar, ceapa.
http://i150.photobucket.com/albums/s118/mamamia_1/Picture056.jpg
Postarea mea, cu poze, aici: http://chotronella.wordpress.com/2012/07/15/gratarelu-din-poiana/
Noi am mancat cotlet de porc marinat si carnaciori proaspeti, picanti cu salatica. Am denumit preparatul ” ca la mamasoacra” :)), iar berea Golden Brau pastrata la rece in parau face ca gratarul sa mearga ca uns si sa ne binedispuna!
Bun, dupa discutii aprinse si o pauza de masa, juriul a decis: cei 3 castigatori sunt: Chotronella, Ionel Maier si George
Yupiiii… am castigat :D… Acu vine intrebarea, ce si cum fac sa intru in posesiunea premiului :D
@ionel verifica emailul, ti-am trimis un mesaj :)