Home / Evenimente / Ce poti sa faci cu un cearceaf

Ce poti sa faci cu un cearceaf

Poti sa-l folosesti ca instrument de evadare pe geam, poti sa-l folosesti ca si costum pentru un rol de fantoma sau poti sa-l legi de o macara sau o structura metalica si sa incerci sa faci un fel de gimnastica la inaltime. Nu stiu cum se cheama sportul asta (daca e vreun sport anume sau doar un numar de acrobatie mai aparte), dar am inceput sa-l vad tot mai des prin oras, pe la diverse evenimente in aer liber si indoor. Trupa  se cheama Xtreme Project

Si inca una, de pe canalul lor oficial de youtube

Filmare inregistrata cu ocazia finalei Campionatului National de Gratar Golden Brau de duminica trecuta de prin Parcul Tineretului, despre care am mai scris.  Poze de duminica se gasesc pe pagina de facebook. 

Campionii la incins gratarul si castigatorii premiului de 5.000 de euro se pare ca au fost Bogdan Marta, Ciprian Rosu, Claudiu Melinte si Andrei Gheorghe din Iasi, adunati in echipa “Doi burtoși & friends”. Mi se pare normal.

La sectiunea bloggeri, jurnalisti si cititori a iesit castigatoare o echipa din Craiova, compusa din bloggerul Marius Calugaru (ups, no link here) , jurnalistul Aldezir Marin si cititorul Bogdan Stoleru.  Invinsii au fost tot o echipa din Iasi, dovada ca moldovenii si-au dorit la fel de mult gratarul 2.0, dar au pierdut la sos.

Sa mai zica cineva ca moldovenii nu se pricep la gatit …

Daca mai aflu ca si acrobatele sunt moldovence, ma mut la Iasi :P

Citeste si asta

Chestii care “prind” la adolescenti

Ma gandeam zilele astea la cat de usor impresionabili sunt adolescentii din zilele astea, la …