Home / Filme / Concurs: The Dark Knight Rises

Concurs: The Dark Knight Rises

Facem asa: intai parerea mea despre filmul pe care eu l-am vazut deja (da, aroganta) la Samsung IMAX – Cinema City din AFI Cotroceni si apoi concursul.

Pentru ca i-am promis lui Ovi ca nu dau spoilere sau detalii, spun doar atat: cred ca e cel mai bun film de actiune pe care l-am vazut anul asta. Asa arata un film complet, cu actiune si efecte fix cat trebuie, cu un scenariu care nu tranteste clisee prea multe (ok, e o scena dubioasa – pe la sfarsit – tip “jose armando, ba eu sunt fi-su”), cu un Christian Bale mult mai uman decat m-as fi asteptat si mai ales cu Anne Hathaway intr-un costum atat de mulat incat ma miram ca inca mai poate sa mai respire.

Mi-a placut indeajuns de mult incat sa vreau sa-l mai vad inca o data.

In loc de trailer, care e ceva mai jos, un video cu acrobatiile de aseara de la Afi, de la avanpremiera.

Spre dezamagirea haterilor parerilor mele despre filme, suntem o tara atat de saraca incat nici macar plagiat de atentat cu teroristi n-am avut, asa ca am scapat cu viata si am apucat sa vad filmul pana la final.

Ba chiar am trait s-o vad si pe Margareta Nistor razand la glumele mele.

 

Concurs The Dark Knight Rises

Am o invitatie dubla (din partea Mountain Dew, care au parteneriat la nivel global cu blockbusterul) pentru vizionarea filmului de maine, 26 iulie, de la ora  18:45, la cinematograful din Baneasa Shopping Center, daca imi spui …

Cat (si ce) consuma masina lui Batman intr-o singura noapte de vanat raufacatori, mafioti, mercenari sau teroristi ? 

Ca de obicei, comentariul care ma face cel mai mult sa rad primeste biletele. Castigatorul va fi anuntat in seara asta, pe la 23:59.

“Parteneriatul include si o editie speciala de sticle Mountain Dew + Batman (poza in attach). In plus, fanii pot sa descopere orasul Gotham pe jocul tematic de pe Facebook si sa te pregatesti pentru atmosfera filmului. Site-ul www.mountain-dew.ro e si el “pregatit” pentru Cavalerul Negru.

 In Romania, fanii pot castiga un tur al studiourilor Warner Bros din Los Angeles, o replica exacta a mastii lui Batman in valoare de aproape 2000 de dolari si alte surprize in cadrul promotiei cu coduri de sub capacul sticlelor Mountain Dew (in perioada 15 iulie – 15 septembrie)”

Citeste si asta

Concurs: invitatie full la GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai 2017

Gata minivacanta, hai sa revenim la lucruri mai utile de facut prin Bucuresti. De exemplu: participarea …

22 comentarii

  1. În principiu, multe freze dentare dispuse organizat, aşa se aude când porneşte. Plus că zgomotul ăsta îl ţine şi treaz. Batman nu dorm.

  2. @george freze dentare ?

  3. Daca tot am inteles ca plotul filmului are tente eco, ar fi decent din partea lui Batman sa imprumute ideea aia din Back to the Future, adaptata la pestera lui plina de lilieci. Batmobilul consuma 4 kile de ingrasamant natural de liliac – cu ocazia asta Alfred e ocupat in permanenta si masina ii si gazeaza bine pe raufacatori.

  4. Eu zic ca e un amestec puternic de gazolina cu bioetanol :)) Vreo 20 de litri pe seara.

  5. Momentan Octav Medis e favorit in cursa pt bilete. Continuati, continuati :))

  6. E super tare Mountain Dew! Acum am auzit de promotie! Deci pe 26 am planuri: vad The Dark Knight Rises!!!

  7. Bah e simplu. Inainte sa fuga dupa raufacatori, mai intai isi face plinul…cu benzina de la masinile altora, in special Dacii, ca alea se deschid usor. No, e criza si trebuie sa fuga mult dupa infractori.
    Asa ca, daca tot nu doarme noaptea trebuie sa se usureze si el pe undeva.Cum e un supererou si nu poate sa se abtina, n-o sa se opreasca. Si cum are o supermasina, si-a pus un supersistem ca sa functioneze si pe alte chestii: are furtunel in masina pentru pisulica si cacatel. Si pentru ca nu era indeajuns si-a luat alti prieteni in masina ca sa faca si ei. Ei au furtunase separate.
    De ce crezi ca oamenii cu care se bate el nu mai apar in alte cadre…pentru ca Batman are un furtun, ce-i drept mai mare si pentru ei. Asta e pedeapsa: pisulica si cacatelu de la infractori e si mai eficient. apoi le da drumul. cand ii prinde data urmatoare, iar ii baga la furtunel. si uite cum e el un eco-super-erou.
    Per seara cam 10 litri benzina de la vreo 3 dacii, ca nici ele nu au prea mult, pisulica: 100 litri- ca trebuie sa bei 2litri apa/zi si daca prinde vreo cateva zeci de infractori scoate ceva si doar vreo 50 de cacatei-doar atat ca altii au facut pe ei doar cand l-au vazut si ala nu se poate recupera.

  8. Not my fault. ma plictiseam :)))

  9. Batmobilu porneste doar daca detecteaza un CD cu Bieber in Player.

    Apoi intra pe net si se alimenteaza cu sarcasmele la adresa lui Bieber.

    Consuma cam 12 posturi funny cu Bieber la 100 km in oras si 8 in afara.

    Atentuie: daca posturile sunt de proasta calitate sau mai au in ele alte prostii e posibil sa se strice injectoarele. De asta sunt recomandate numai siturile din germania.

  10. Batmobilul se alimenteaza cu fasole, ca sa inteleaga toata lumea, de aia si zgomotul ala de prrrrrrrrrrtz cand prinde viteza, consuma cam 20 de kg de fasole batuta de infractori pe noapte si cate un carnat pe post de nitrogen.

  11. Nu inteleg de ce va obositi cu presupuneri, e clar ca BatMobilul functioneaza cu Mountain Dew! (nu vreau biletele, doar sa clarific problema)

    • Raluca, lasa-mi comentatorii in pace, sa ne distram impreuna cu raspunsurile. Poate Batman foloseste si altceva pe langa Mountain Dew, mai stii? :P

  12. Ce sa mai, Batmobil-ul merge pe cola cu mentos!

  13. Batman, Batmobile, Bat…fuel? :D

  14. Batman foloseste Salam pentru alimentarea Batmobilului, are 2 motoare, unul care e pe AaaaAaAaaaaaaa iar celalalt e pe OooooOOOoooOoooo. Cand baga cheia in contact si o suceste motorul suna asa: ptr ptr ptr ptr ptr Batman. Consuma cam 300 de AaaaAaAaaaaaaa pe noapte si 500 de OooooOOOoooOoooo cu dedicatii intre.

  15. dupa cum ies flacari la esapament, cred ca merge cu ulei de la Mac, d’ala folosit repetat timp de o luna, cum se intampla pe la noi.
    http://www.replicaonline.ro/uleiul-prajit-carburant-pentru-avioanele-klm-22715

    cred ca intr-o seara arde cel putin doua baxuri de ulei

  16. Ok, castigatorii sunt Tudor si Justin Bieber. Vizionare placuta :P

Comentezi ?