Home / Diverse / Adio Firefox

Adio Firefox

Simt ca nu ne mai intelegem. Eu vreau 5-6 chestii rapid, fara batai de cap, care sa nu-mi blocheze procesorul  de la 9 tab-uri in sus. Tu vrei jde giga de ram si te blochezi cand dai de flashuri mai complexe.

M-am consultat si cu Task Manager, mi-a aratat dovezi ca mananci RAM mai ceva ca americanii la McDonald’s.

A fost o perioada frumoasa, am bookmark-uri la care voi reveni cu placere. In Chrome!

Surse : 1 si 2

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

9 comentarii

  1. Welcome to Chrome. I’ve enjoyed my time here for the past few years – de cand l-au lansat, de fapt.
    Foarte tare poza cu browserele, iar the IT Crowd rocks! The button for the internet… adorable…

  2. Din cauza asta am renuntat de mult timp la FF si am trecut la Chrome. Insa, uneori nu il pot folosi atunci cand intru in administrarea unor site-uri. De exemplu, la Mojoblog imi face figuri si trebuie sa deschid atunci tot cu Fire Fox.

    • Stiu, in joomla a fost mereu problema asta cu Chrome. Ba nu salva articolul, ba nu puteai sa faci resize la poze. poate s-o fi rezolvat problema in versiunea asta noua, 1.6 ….

  3. folositi Pale Moon ;) este un firefox modificat de niste studentii pt a se misca mai bine si folosi mai putin RAM ……:D

    http://www.palemoon.org/

  4. Mie, personal, mi se pare Safari cel mai bun browser. E superior si lui Chrome (parseaza mult mai multe elemente de CSS3 si de HTML5 si se misca si mai rapid un pic).

Comentezi ?