Home / Fun / Cadouri digitale de Craciun

Cadouri digitale de Craciun

La cateva ore dupa articolul cu spamurile de sarbatori, am vrut sa scriu  si despre lucrurile frumoase care se pot face pe internet, fara sa spamezi, deranjez, cu care sa poti face o impresie placuta prietenilor, de sarbatori . Am gasit 2 aplicatii pana acum, Centrul de mesagerie al lui Mos Craciun, si Harta  Craciunului, de la Petrom.

Update : am mai gasit una, Mailul lui Mos Craciun !

Sa zic si de ce-mi plac cele  trei :

1 . Centrul de mesagerie al lui Mos Craciun – pe langa faptul ca arata de-men-ti-al de bine, e si o chestie utila. Adica e un soft de trimitere automata de sms-uri (cu numarul tau sau cu numele mosului la sender id), la intervale stabilite cu mult timp inainte. E un fel de tweetlater pentru sms-uri. Pentru cei care au deja lista prietenilor care vor primi sms-uri de craciun, exista si o lista de contacte care poate fi folosita, iar pentru a trimite sms-uri cu numele lor, trebuie doar sa pui [prenume] in corpul mesajului. Scapi de reteaua aglomerata de Craciun, si de tastatul mesajelor in mod manual inainte sau dupa seara de 25 decembrie.

Deci sa stiti ca e vina baietilor de la memoSMS daca o sa primiti sms-uri haioase de craciun de la Mos Craciun.

Update : campul de sender id se poate customiza (costa 10 €), sa  vezi acum sms-uri de la Mos Auras …  :D

2. Harta Craciunului e o  gaselnita  web 2.0 creata de gasca din spatele proiectului Petrom #RedescoperaRomania, care vrea sa acopere Romania de ganduri bune. Pana acum, le-a reusit !

Aplicatia asta de Facebook  e un mod misto de a trimite un gand frumos unor prieteni din alte orase. Ai de ales intre o steluta saritoare daca e vorba de un prieten, bataie de inima daca e o persoana iubita sau luminita calda daca e cineva din familie. Fiecare isi poate alege “cadoul virtual” si cui sa trimita. Pana acum s-au trimis vreo 3766 de mesaje, deci lumea apreciaza si foloseste aplicatia. Pana si Andra, grinch de level 2,  o foloseste :))

Eu m-am jucat cu aplicatia, imi place si mesajul pe care-l posteaza, alaturi de cadoul virtual : ” Fii alaturi de toti cei dragi, chiar daca nu poti merge la fiecare in parte! Pune si tu cel putin un mesaj pe harta si lasa spiritul Craciunului sa calatoreasca prin tara cu gandurile tale frumoase! ”

3. Mailul lui Mos Craciun e o idee foarte tare prin care poti sa trimiti mesaje fake catre Mos Craciun. Pe mine m-au amuzat cele de la angajatii Realitatea, Coca-Cola, Mark Zuckerberg, Noul Rom, Elena Udrea, Calin Fusu, cele din folderul de Spam si …. inca cateva :))

Credit imagine

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …