Home / Evenimente / 9 ani de Improvisneyland sarbatoriti cu un Impro Show aniversar

9 ani de Improvisneyland sarbatoriti cu un Impro Show aniversar

Sambata asta, de la 14 pana seara tarziu, la Roaba de Cultura, cea mai cea trupa de improvizatie din galaxie face cinste cu cateva ore bune de show-uri de improvizatie in aer liber, cu ocazia a 2 ani de cand au scapat de mine la cursurile de impro … schimba … cu ocazia in care au gasit liber la cultura livrata cu roaba … schimba …cu ocazia a 9 ani de cand au facut trupa de improvizatie si au ramas in ea, pe langa treburile lor de actori seriosi de teatru si film. 

Din programului evenimentului bazat pe ras cu toti dintii si potrivire de cuvinte, preiau mai jos mot-a-mot toate detaliile,cu rugamintea catre organizatori sa-mi pastreze si mie 3 metri patrati de iarba, in randul 2, ca vin pe seara, sa-i salut si sa rad cu ei, pana aflu care e scorul la Romania-Polonia. 

——————————————————————————————————————————————————

Va fi o zi cu jocuri în aer liber, în poiana de la Roaba de cultură, din parcul Herăstrău, unde ne strângem și mici și mari și ucenici și tineri vlăstari. Toți prietenii din comunitatea Improvisneyland, absolvenți ai Academiei de Improvizație, improvizatori în trupe consacrate și amatori de râsete inteligente vor fi acolo! Intrarea este liberă, poți veni oricând, dar nu vei mai vrea să pleci!

14.00 – primim invitati, socializăm și ne jucăm
16.00 – 16.30 – impro show Micii IMPROfesioniști (primul spectacol susținut de improvizatori copii)
16:30 – 17:00 – impro momente – Academia de Improvizație (Improvisneyland prezintă cursanții și absolvenții cursurilor de improvizație)
18.00 – 19.00 – impro show Improvisneyland și Asociații (mix de improvizatori între Improvisneyland, Urban Impro, Martienii, Trupa ALL IN și Trupa FunKey.
20.00 – 21.00 – spectacol Improvisneyland
21.00 -22.00 – Jam Session – adevăr și provocare cu invitați speciali – Adrian Nour și Irina Sarbu – oricine poate urca pe scenă!

 

Comentezi ?