Home / Filme / 4 filme de popcorn si prea multe clisee

4 filme de popcorn si prea multe clisee

Din categoria “filme care nu merita un articol intreg”, o lista recenta de filme vazute cu prea putin popcorn pentru cat de filme de popcorn sunt ele.

Reteta clasica: glumite de autobaza, rasete prea rare, clisee cat cuprinde.

Bune de vazut daca n-ai prea mari pretentii sau chef de mega productii. 

  1. Baywatch – marea dezamagire din ultimele 2-3 luni, plin de clisee, glumite expirate si muschii lui Dwayne Johnson, moaca de barbie boy a lui Jack Efron si cateva tipe inbracate in bikini costume stramte de salvamar. Cineva de la scenariu nu s-a putut decide daca filmul va fi parodie, actiune sau comedie, asa ca le-a amestecat pe toate, intr-un film care n-are nimic special. In afara de muschii lui “The Rock”, care apar peste tot. Dezamagire si in cinematografe, producatorii se roaga la icoana lui David Hasselhof sa-si scoata banii. 
  2. Cum sa fii amantu’ la femei – acceptabil pana spre final, merita vazut daca esti fan Salma Hayek si pijamale. In rest, o comedie cuminte de familie, cu cateva momente bune si multe poante expirate.  
  3. The boss baby – a inceput promitator, a sfarsit in a deveni un fel de “The Secret Life Of Pets”, dar fara haz. Noroc ca era sonorul tare, ca puteam sa adorm. Uuuu, ce amuzant, un copil mic care e de fapt un fel de om mare  
  4. Dirty Grandpa  – Nici macar Robert deNiro n-a putut salva filmul asta de criticile de peste tot internetul, mai ales ca Jack Efron e un magnet de filme proaste “a la America Pie”, facute in timpul liber, de catre cineva care lucreaza la agentia nationala de clisee ieftine. Am ras de cateva ori, de mila, ca ii vedeam cum se chinuie. 

Comentezi ?