Home / Evenimente / Ultima zi de inscriere in Competiția Magazinelor Online GPeC 2017

Ultima zi de inscriere in Competiția Magazinelor Online GPeC 2017

Unul din cele mai mari avantaje si diferentiator ale GPeC in fata altor evenimente din zona de online/digital (prea multe premieri, premiute si titlulete, parerea mea) este valoarea adaugata pe care o ofera organizatorii participantilor, in special celor care au magazine online. 

Spune-mi alt loc unde poti avea un  audit complex al website-ului dvs. atât pentru varianta de desktop, cât și pentru mobile, pe baza a peste  170 de criterii de evaluare si recomandaripentru o suma intre 299 si 589 euro. 

Azi e ultima zi de inscriere pentru ownerii de magazine online, care pot participa atat la competitia grupata pe categorii de business, cat si pentru auditul de cateva zeci de pagini cu sugestii, recomandari si avertismente utile pentru orice afacere online. 

Inchei cu testimonialul gasit pe pagina de facebook a GPeC: 

„Ne-am înscris pentru prima dată în #CompetițiaGPeC în anul 2015, dar nu am reușit să respectăm toate criteriilor de jurizare.

În 2016, am schimbat strategia și am implementat majoritatea sugestiilor oferite de juriu și data aceasta, pe lângă premiul câștigat la GPeC, am obținut încrederea vizitatorilor noștrilor.

Rata de conversie a crescut cu 10-15%, astfel investiția în Competiția GPeC s-a reintors la noi și am reușit să creștem numărul de comenzi cu același trafic din site.”

Ionuț Anghel, Arta Ceaiului 🏆

Citeste si asta

Ultimele zile de inscrieri Early Bird la GPeC SUMMIT 27-28 mai

M-am luat cu altele si am uitat sa scriu despre interneti. Am ratat doar vreo …

Comentezi ?