Home / Filme / Javier Bardem impresioneaza in “Pirates of the Caribbean: Răzbunarea lui Salazar”

Javier Bardem impresioneaza in “Pirates of the Caribbean: Răzbunarea lui Salazar”

Am stat cateva zile sa-mi dau seama ce anume mi-a placut atat de mult la ultimul “Pirates of the Caribbean: Răzbunarea lui Salazar” si toate gandurile se duc catre rolul lui Javier Bardem, care m-a impresionat, inca o data, la fel de mult ca in rolul lui Silva din”James Bond: Skyfall”. 

Ce mai, rolurile negative, de personaj principal cu destin nefericit i se potrivesc perfect, e pur si simplu hipnotizant in rolul de capitan spaniol ranit in orgoliu de catre siretul Ionut Vrabie, pe care il uraste dincolo de moartea fizica intre stanci si apa rece ca gheata. 

In rest, fara spoilere, “Pirates of the Caribbean: Răzbunarea lui Salazar” se inscrie in lista scurta de filme care pastreaza sus nivelul celorlalte parti din serie. Oricum, mult mai inspirat decat ultimul, de acum 6 ani. 

Johnny Depp isi continua neperturbat de varsta sau cascadorii rolul lui de captain Jack Sparrow, piratii sunt aproape neschimbati, iar Orlando Bloom apare la final doar pentru a ne face sa ne intrebam daca nu cumva Mihai Petre (coregraful-dansator) seamana fiziologic mai bine cu el decat propriul fiu din film. 

N-am nimic de reprosat, mai ales ca l-am vazut la IMAX-ul Cinemacity, in toata splendoarea pixelilor. 

Ramaneti pana la final, daca puteti sa rezistati unui generic mai lung chiar ca pauza de publicitate de la PRO TV din prime-time, pentru cateva secunde de suspans. 

 

 

Comentezi ?