Home / Filme / Filme de nevazut

Filme de nevazut

O scurta lista de filme vazute in ultima perioada, care mi-au lasat un gust amar de popcorn si cateva regrete pentru niste ore pe care le puteam pierde cu altceva mai bun. Unele n-au fost neaparat genul meu, altele au fost niste porcarii inutile, altele au avut acel “meh” indecis, dar cam nemultumit. 

Degustibus de moment, aprecieri subiective si superficiale.

Hotel Transilvania 2. O continuare chinuita dupa primul film, aproape plictisitor pe alocuri, cu glumite si actiuni atat de chinuit voite sa para amuzante incat pareau penibile. Meh, se putea mai bine.

The ridiculous 6. O mizerie din 2015, cu Adam Sandler, prinsa la TV(?), am schimbat canalul dupa nici 10 minute. Daca ati fi pariat ca Adam Sandler nu poate face o porcarie mai mare ca “Pixels”, ati fi pierdut pariul.

The intern, cu un Robert de Niro pensionar, angajat ca senior intern la site-ul de moda condus de personajul lui Anne Hathaway. Fara ritm, dialoguri fade, “vai, de grea e viata de workaholic si antreprenor online cu copil acasa”, cateva glumite ratacite, fara suspans sau ceva remarcabil care sa-ti ramana in minte si dupa film. Meh, pacat de Robert de Niro si sinopsis.

Spioana. Cu tipa aia grasa care se chinuie sa fie amuzanta in timp ce joaca doar roluri de toapa (Melissa McCarthy), un Jude Law sters si un Jason Stradham mai plictisit ca niciodata. Mi-a placut un singur lucru: fundul accentul lui Rose Byrne.

Ant Man. Am vrut sa scriu despre el cate ceva cand era la cinema, dar mi-am dat seama ca nu prea am ce. Trailerul acopera cam tot filmul, e doar un film cu Paul Rudd in timp ce se chinuie sa transforme pampalaul intr-un erou care poate sa se faca mic, cat o furnica trantor, in timp ce salveaza lumea, in extremis. Nimic spectaculos sau palpitant aici, doar un film de frecat popcornul degeaba in timp ce te miri ca Michael Douglas e inca viu si nu s-a transformat in moaste.

Citeste si asta

4 filme de popcorn si prea multe clisee

Din categoria “filme care nu merita un articol intreg”, o lista recenta de filme vazute …

Comentezi ?