Home / Chestii misto gasite pe net / Programul Anti Bully” ajuta copiii si adolescentii afectati de fenomenul “bullying” prin antrenamente de arte martiale

Programul Anti Bully” ajuta copiii si adolescentii afectati de fenomenul “bullying” prin antrenamente de arte martiale

Din categoria “chestii de care ar fi trebuit sa le faca statul, dar politicienii sunt prea ocupati sa se lupte pentru ciolan si PSD, asa ca firmele private preiau initiativa”, pe langa vestea ca Mussete deschide o  scoala de formare profesionala in domeniul pielariei, la Husi, in cautarea de oameni care vor sa stie o meserie pe bune, nu doar o diploma de hartie, acum aflu de “programul National Anti-Bully prin care oferim antrenamente gratuite de arte martiale in cadrul cluburilor Absoluto copiilor si adolescentilor afectati de fenomenul “bullying”.

Pentru aparitia acestor doua programe trebuie sa-i multumim mumiei Ecaterina Andronescu, fost sinistru PSD al educatiei, care a decis acum cativa ani sa inchida scolile profesionale, ceea ce a creat o mare lipsa de oameni care practice meserii de baza (instalator, cizmar, strungar, sudor, etc) si o mare masa de anafabeti functionali, dar cu tupeu, gura mare si lant gros la gat. 

Revenind la cursurile anti-bullyin, gasiti detalii la Tudor Mihaita sau pe absoluto.ro

Citat din mesajul de lansare:

Absoluto a lansat “Programul Anti Bully”, prin care doreste sa ajute copiii si adolescentii afectati de fenomenul “bullying”, prin antrenamente de arte martiale (Brazilian Jiu Jitsu, MMA sau Kickboxing).

“Bullying” este un comportament ostil/de excludere si umilire a unei persoane si nu presupune existenta unui conflict bazat pe o problema reala. In multe cazuri, se ajunge la violenta fizica, asa cum a fost cazul elevei din Ploiesti.

Daca stii cazuri de copii sau adolescenti afectati de fenomenul “bullying” si vrei sa ii ajuti cu antrenamente gratuite de arte martiale din “Programul Anti Bully”, ne poti scrie la contact@absoluto.ro.

Ii oferim un curs de pregatire gratuit intr-unul dintre cluburile Absoluto: Bacau, Baia Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Burlacu (Rep. Moldova), Constanta, Kuwait City (Kuwait), Iasi, Ploiesti, Sofia (Bulgaria), Tecuci. 

Absoluto este cel mai medaliat club de arte martiale din Romania in ultimii 3 ani, avand in palmares 10 Titluri Mondiale, 17 titluri Europene si peste 2000 de medalii in competitii interne si internationale. La cluburile Absoluto, din orasele Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Burlacu (Rep. Moldova), Constanta, Kuwait City (Kuwait), Iasi, Ploiesti, Sofia (Bulgaria),

 

Comentezi ?