Home / Diverse / Stirile care conteaza din ziarul Bursa

Stirile care conteaza din ziarul Bursa

bursa capturaImaginea din dreapta este o poza a ziarului de 2 lei (la propriu si figurat, atat costa) Bursa, auto-denumit “ziarul oamenilor de afaceri”. Editia din 1 iulie 2015.

Ca orice ziar respectabil si independent, de afaceri, ziarul Bursa abordeaza subiect de interes specific din lumea afacerilor, economia mondiala, business, curve si manele. 

Iata topul stirilor din 1 iulie 2015, conform variantei tiparite a ziarului Bursa:

Stirea numarul 1: noutati despre finantele personale ale fostului primar al Bucurestiului, ajuns mumie la TV. Problemele pe plan personal ar putea aveau un efect devastator asupra afacerilor de pe litoralul romanesc, dar si asupra natalitatii la nivel national.

Stirea numarul 2: incursiuni in viata unui celebru finantator monden de parasute, din zona de sud a tarii, care prefera sa amestece banii cu placerea.

Stirea numarul 3: un articol documentat temeinic, cu surse si informatii la zi despre situatia din Grecia, ilustrat cu o fotografie preluata de la TV, cu moaca, buzele crapate si ochelarii pastorului Gadea, un personaj cu o imagine, atitudine si cariera impecabila, daca ne raportam la interesul personal si pupincurismul politic.

Pe acelasi site care isi promoveaza un calendar cu poze provocatoare ale angajatelor din redactie, cele 3 stiri de mai sus sunt incadrate la categoria “macroeconomie”.

bursa screenshot

 

Atat. Cand o sa dea faliment si o sa se intrebe de ce, aratati-le una din pozele astea.

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

Comentezi ?