Home / Fun / Uite cum se poate rezolva situatia grecilor

Uite cum se poate rezolva situatia grecilor

Daca tot au datorii de miliarde de dolari si nici un chef sa le plateasca, am gasit eu 2 solutii care pot scoate Grecia din faliment, fara sa scoata nici macar o drahma din buzunarul lor. 

Propunerea 1: Acropola din Atena e situata in centrul capitalei, e vizitata de foarte multi turisti, care ar fi dispusi sa plateasca mai mult pentru un burger branduit si o sticla de apa la suprapret, mai ales in lunile calduroase. In plus, arata ca o ruina acum, ce ar fi daca i-ar da putina culoare, sa iasa in evidenta, de la departare ?

Din banii din chirie si branding pe acropole pot supravietui inca 6 luni, fara sa-si plateasca datoriile extene.

mc donalds grecia
sursa poza: http://timesonline.typepad.com/dons_life/2012/01/whats-the-price-of-cheap-filming-in-greece.html

Propunerea 2: Preotii de la muntele Athos sunt cunoscuti pentru 2 lucruri: Gigi Becali si izolarea in care traiesc de sute de ani, fara femei si mijloace moderne de aprovizionare. Ce-ar fi daca ar inchiria 2-3 chilii pentru un Mega Image, deschis non-stop, cu o sectiune speciala de carti bisericesti (daca esti al 4lea la coada, primesti un acatist gratis) ?

mega-image
idee, grafica si design avangardist: eu

Pana la urma, din banii lui Becali nu poti freca maslina la infinit …

 

Bonus: alte doua idei de surse alternative de venit, facute in Pixlr.com, ca am facut aseara sedinta si am decis ca n-am bani de Photoshop.

 

 

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

Comentezi ?