Home / Online / Experiment: numarati statusurile de la pagini si prieteni

Experiment: numarati statusurile de la pagini si prieteni

De cand cu noua schimbare a algoritmului Facebook care a redus din nou reach-ul paginilor si a crescut importanta statusurilor prietenilor, aproape ca nu mai vad statusuri de la pagini, doar de la prieteni. Si am dat scroll pana jos de tot … 

De curiozitate, am facut un experiment: am numarat cate statusuri de prieteni sau pagini am in newsfeedul Facebook. Rezultatul este, cum ar zice tabloidele, socant: 24-2 pentru statusurile de prieteni. Alte numaratori: 14-5, 18-4, 22-5, 30-6, 30-0!

De curiozitate, va rog sa va numarati statusurile de pe Facebook, tinand scorul pentru fiecare. Sunt curios care sunt rezultatele.

 

PS: in teorie suna bine, mai multe poze de la prieteni (yey, pisici, bebelusi, citate, color run si mancare), mai putine informatii comerciale sau legate de vreun brand care-mi place. In practica, inseamna ca administratorii de pagini trebuie sa depuna si mai multe eforturi (a se citi “bani in sponsored posts”) pentru a mentine o pagina vizibila. Continutul viral e o himera, greu de atins.

facebook citate

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

Comentezi ?