Home / Aplicatii / Adio Wii, bun venit Chomecast pentru tenis!

Adio Wii, bun venit Chomecast pentru tenis!

Wii a fost o inventie bunicica, pana cand a aparut Kinect-ul, care a renuntat la ideea de a avea un controller in mana pentru a controla miscarile jucatorului, pe care le-a captat cu ajutorul senzorilor video aflati doar in device-ul propriu. A pastrat totusi dependenta de o consola (Xbox) conectata la TV, ca sa ai minim 3 dispozitive de bagat in priza. Inca il mai folosesc, din cand in cand, pentru agitat musafiri si topait in tavanul vecinului de la 5. 

Vestea buna de azi pentru fanii Simonei Halep si amatorii care n-au bani de teren inchiriat si antrenor personal e ca pasul urmator a fost deja facut, dezvoltatorul de aplicatii mobile Rolocule tocmai a lansat un joc de tenis pe care il poti juca pe TV sau browser, doar cu ajutorul unui Chromecast si al telefonului mobil. Altfel spus, Chromecastul se poate transforma (si) in consola de jocuri, iar telefonul tau devine noul joystick.

Un Chromecast e 200 lei pe emag, eu l-am testat si am scris deja ce poti face cu unul, astept doar sa apara si un joc de fotbal, pe baza de doua smartphone legate de picioare.

Ping-pong cu telefonul am jucat deja.

via TNW

Citeste si asta

Ce poti sa faci cu un ChromeCast ?

Destul de multe. Chromecast e un gadget cam prea inteligent pentru cat de mic este, …

2 comentarii

  1. Banuiesc ca fara un cablu hdmi pentru telefonul mobil, un chromecast sau un mini pc cu andoid acest dispozitiv nu mai e prea folositor:).

    • Banuiesc ca, desi ai avut un link catre un site de componente PC (pe care l-am sters), nu prea te pricepi sau nu stii cum functioneaza un chromeacst. In cazul asta cu tenis, tot ce ai nevoie e: telefon capabil de conectare wireless, un chomecast si un TV cu port HDMI

Comentezi ?