Home / Online / Cine a pierdut cei mai multi followeri pe Instagram

Cine a pierdut cei mai multi followeri pe Instagram

instagramVai, drama mare in randul hipsterilor cu smartfeon cu filtre, instagram a facut curatenie printre conturile tip spam, robot si fantoma, iar instagramerii au ramas fara cel mai pretios lucru din viata lor internautica: cifrele de followers.

Asa ca a inceput un noul val de #firstworldproblems, plin de amenintari, regrete, injuraturi si drame emotionante, care mai de care mai afectati de faptul ca au ramas doar cu urmaritori cu conturile reale. Ce trist!

Adio, conturi fake al caror scop era doar ingrosarea cifrelor, adio conturi de spam, adio conturi facute random, de spamboti si softulete dubioase.

Pierderea medie per cont a fost de aproximativ 7,6%, la nivel mondial.

Pauza de lacrimi

 

 

 

 

 

 

 

 

Dintre toti cei afectati de reducerea drastica de personal spamagiu, cei mai afectati sunt au fost, culmea, contul de instagram al … instagram (lol, cata impartialitate, dom’le), un cont care a fost sters recent (probabil de ciuda), contul idolului pustoaicelor pre-pubertate -> Justin Bieber, contul campusului WoodyLand (?) si contul altui cantacios de care n-am mai auzit nimic de ceva timp, AKON.

Printre alte victime VIP se mai numara si ArianaGrande (un fel de Katy Perry + Lady Gaga + Britney Spears bruneta), Kim Kardasian (un fel de Nicoleta Luciu, cu fund mai mare) si Selena Gomes (un fel de Elena Carstea mai mica), dar si Bruno Mars, Beyonce sau Miley Cyrus.

instagram cifre

Informatii via Mihai Stanciu, care, desi are blog, prefera sa se iroseasca pe grupuri nisate de Facebook :P

Citeste si asta

Revenirea emisiunii lui Dan C. Mihailescu e o super lovitura de imagine pentru eMag

Conform articolului de pe paginademedia, unde a strans deja peste 350 likes si 40 shares …

2 comentarii

  1. Cel mai tare este contul care a scazut de la 3.600.000 la …8.

    d
    din 2312 mi-au mai ramas 1.9K (nu mi se mai afiseaza cu exactitate)

  2. Acum… au sters doar conturi fake ori ba? Ca VIP-urile alea banuiesc ca sunt reale…

Comentezi ?