Home / Fun / Momentan, toti consultantii eMAG erau ocupati …

Momentan, toti consultantii eMAG erau ocupati …

Sau ce am eu impresia ca imi spune mesajele astea de asteptare la telefon, in care se tot repeta un jingle si un mesaj plictisitor.

Ce spun ei: momentan, toti operatorii nostri sunt ocupati.

Ce poate  inseamna asta: sunt ocupati sa-si faca niste cafea, sa stea pe facebook sau sa vorbeasca cu toti nebunii cu minute nelimitate. Sau sunt prea putini oameni dispusi sa se angajeze ca sa raspunda la telefoane, asa ca cei care sunt deja cu casca pe urechi se descurca si ei cum pot, in cele 8 ore de munca zilnice. 

Ce spun ei: va rugam sa asteptati, apelul dvs este foarte important pentru noi

Ce poate inseamna asta: apelul dvs e atat de important, incat v-am pus deja pe lista de asteptare dupa alti 10-20 de apeluri la fel de importante. Practic, apelul tau e la fel de important ca si al celorlalti clienti, ceea ce inseamna ca nu e chiar atat de important. Practic, nu e deloc important, e fix pix, dar nu iti vom spune asta, in mod direct. Stai la coada la telefon, daca te tin nervii si ai chef sa pierzi timpul aiurea, pe o melodie de cacao plictisitoare.

Ce spun ei: apelul tau poate fi inregistrat. Continuarea acestui apel presupune acceptul dvs de a fi inregistrat.

Ce poate insemna asta: ca sa fim siguri ca astia cu casca in cap chiar isi fac treaba asa cum i-am invatat in training si nu se apuca sa injure idiotii la telefon, salvam undeva cateva apeluri, si mai alegem, din cand in cand, sa ascultam cate un apel, doar ca sa fim siguri ca pustanii de la relatii cu clientii isi fac treaba si sunt respectuosi. E alegerea ta daca vrei sau nu ca apelul sa fie inregistrat, dar daca nu esti de acord cu asta, nu primesti ajutor si indicatii de la noi. Deci, practic, nu ai de ales, trebuie sa te lasi inregistrat.

Bonus: ca tot veni vorba de inregistrari, mi-am inregistrat apelul de azi-dimineata pe care l-am facut la emag. Dupa 7 minute si 15 secunde asteptare in sunet de jingle plictisitor dat pe speaker, in sfarsit cineva mi-a raspuns. Asa ca i-am fun-trolat putin, inainte sa trec la subiectul discutiei.

Discutia audio e mai jos, doar partea cu trolingul. Fisierul intreg e aici, cu tot cu cele 7 minute.

A fost fun :)

Link direct

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

9 comentarii

  1. ca urmare a discutiei avute, te informez ca aceasta comanda este repusa in asteptare.
    echipa emag (in special eu), iti multumeste si iti sta oricand la dispozitie!

Comentezi ?