Home / Evenimente / Seara IAA Young Professionals de marketing sportiv

Seara IAA Young Professionals de marketing sportiv

kv marketing succes FINALIn timp de eu il convingeam (prin puterea gandului) sa rezilieze contractul cu nea Piti, colegii mei de trupa din IAA Young Professionals l-au convins (prin puterea mailului) pe domnul Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, sa vina in calitate de speaker principal, la un nou eveniment din categoria “Serile IAA YP”, de data asta o conferinta pe tema marketingului sportiv. 

Alaturi de Razvan Burleanu vor mai fi prezenti pentru a povesti despre ce insemna sa faci marketing sportiv in Romania: Mihai Barsan, VP Marketing Ursus Breweries, Radu Restivan Sports PR Manager Daescu Bortun Olteanu, Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari, Lorand Balint, managing director al Leo Burnett, si Alex Gavan, alpinist de mare inaltime.

Conferinta va avea loc  joia viitoare, 23 octombrie, incepand cu ora 19.30 la IAA House, Calea Victoriei, nr.126, in incinta Teatrului Act.

Participarea este gratuita, dar locurile sunt limitate. Inscrierile se fac la adresa www.iaayp.ro/mksportiv.

Daca sunteti interesati de subiect si domeniu, v-as recomanda sa va grabiti, Google Docs zice ca locurile se completeaza rapid.

In caz ca aveti intrebari, le puteti lasa in comentarii, cica sunt Project Manager sau ceva :P

PS: pentru cei care doresc sa preia informatii sau vizualuri despre eveniment, afisul este cel din dreapta articolului meu, cover photo de Facebook este aici, comunicatul de presa este aici, iar evenimentul de Facebook unde primim intrebari si comentarii este acesta.

Citeste si asta

BrickStand: afacere cu mini stadioane din lego

Uite o idee la care nu m-as fi gandit. Sau daca mi-ar fi trecut prin …

Comentezi ?