Home / Diverse / Job de marketing manager sau de workaholic multifunctional ?

Job de marketing manager sau de workaholic multifunctional ?

Am dat astazi peste un anunt de angajare pentru postul de Marketing Manager la biciclop, unul din cele mai active magazine si ateliere de reparatii biciclete din capitala. M-am uitat putin peste responsabilitati, mie mi se pare ca cerintele (si cunostinte) acopera aria de activitate a cel putin 3-4 oameni dedicati.

Andra e  de alta parere, ca tocmai de asta e job de manager, pentru ca este atat de stufos. 

Eu vad altceva, ca pe langa cerintele si responsabilitatile standarde de marketing manager, se asteapta de la acest om de marketing sa execute (nu sa delege sau sa supravegheze) si task-uri care tin de online marketing, content de site, content de social media si community management, campanii de Adwords, Analytics, marketing afiliat, usability, dar si coordonare echipa de programatori, task-uri de PR, customer relations, si cunostinte despre biciclete. Si ceva cunostinte de interfete CMS, AI sau Photoshop sau Corel, platforme email marketing.

Intrebari:

  • E prea mult pentru un singur om sau cerintele sunt conform cu cele din piata ?
  • Vi se pare ca se face understaffing sau cineva poate face fata tuturor cerintelor, intr-un program full-time (ocazional si in weekend)?
  • E un job 3 in 1 (marketing online si offline, administrator de site si PR) sau e un job perfect pentru cineva cu mai multe talente si multi-lateral dezvoltat?

Discutati si argumentati. Update: discutia s-a cam mutat pe facebook. 

marketing manager ciclop

1 comentariu

  1. sunt multe anunturi de genul asta, dar cand ajungi acolo si dai peste persoana care te ia la intrebari, iti dai seama ca nici ei nu stiu ce au scris in anunt. :))))

Comentezi ?