Home / Intrebari / O mica ironie cu Ponta si legea autostopului

O mica ironie cu Ponta si legea autostopului

ponta steauaIn timp ce proiectul de lege care vrea sa interzica autostopul si sa amendeze soferii si oamenii care se bazeaza pe degetul mare ridicat in sus si transport de tip “ia-ma nene”, e in dezbatere in Parlament (a fost deja adoptat de Senat, asteapta ok-ul de la Camera Derutatilor si promulgarea din partea lui Basescu), ghici ce face Ponta, ca sa arate ca premier/deputatul nu are aceleasi preferinte ca microbistul? 

Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, iar la finalul vizitei va asista cu acesta si cu omologul ucrainean la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua.

Aeronava, in drum spre Ucraina, va face o escala scurta la Chisinau pentru a-l prelua pe Iurie Leanca. Premierul Republicii Moldova va participa alaturi de premierul Victor Ponta la discutiile cu omologul lor ucrainean, Arseni Iatseniuk. Seara, la finalul vizitei de lucru, cei trei premieri vor asista impreuna la partida de fotbal Dinamo Kiev-Steaua, meci contand pentru Grupa J a Ligii Europa”, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Potrivit acestora, la intoarcerea spre casa, aeronava romaneasca se va opri din nou, in escala, la Chisinau, unde va cobori premierul moldovean, iar premierul Ponta va reveni la Bucuresti la putin timp dupa miezul noptii de joi spre vineri.

Cateva intrebari:

  • Daca amenda pentru autostopul cu masina e intre 1.000-5.000 lei, cat e amenda pentru autostopul cu avionul ?
  • Cate goluri isi va trece Ponta in CV, dupa meciul dintre Steaua si Dinamo Kiev ?
  • Fotbalistii Stelei au voie sa-si faca poze cu Mickey Mouse ?
  • Daca o parte din galeria Dinamo a ajutat la coregrafia grandomaniei de pe stadionul National, vor exista bannere cu Puie Monta ? Macar la retur …
  • Va purta Ponta o caciula de clovn cu clopotei, ca in poza de mai sus ? Il prinde postura …

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

2 comentarii

  1. Exista sanse reale ca avionul sa fie doborat la intoarcere?

Comentezi ?