Home / Evenimente / MP3 Experiment: pentru prima data in Romania

MP3 Experiment: pentru prima data in Romania

mp3 experiment

Acum vreo 3 ani ma amuzam de cate traznai puteau sa faca cateva sute de oameni care se misca la fel, ascultand niste instructiuni la casti, inregistrate intr-un fisier mp3. Pe atunci era ceva mai greu de organizat asa ceva (m-am interesat :p), dar acum a fost adus pentru prima oara, in Romania, in Parcul Herastrau, in cadrul Bucharest Comedy Week. 

Despre asta e vorba in evenimentele de tip “MP3 Experiment”: un fel de flashmob organizat de vocea din casti.  MP3 Experiment va avea loc in Bucuresti sambata, 27 septembrie, la ora 17:00, in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle.

Cum se participa la eveniment ?

MP3 Experiment este una dintre cele mai populare nascociri ale trupei, un proiect ingenios si extrem de distractiv in care se poate implica absolut oricine are chef de pozne.
Mecanismul este simplu:

– toti cei interesati sa participe au doar 3 pasi simpli de urmat:
– Sa isi descarce direct de pe site-ul evenimentului un fisier audio special inregistrat pentru acest moment si sa-l salveze intr-un player portabil.
– Sa isi potriveasca ceasul cu cel de pe site-ul oficial
– Si sa vina in ziua, locul si la ora stabilite pentru experimentul propriu-zis, unde apasa play si asculta instructiunile din fisierul audio.

 

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

Comentezi ?