Home / Chestii misto gasite pe net / Run An Empire: o aplicatie care te ajuta sa fugi de vecini

Run An Empire: o aplicatie care te ajuta sa fugi de vecini

run an empireGlumesc. Sau nu. Sau da.

Run an Empire e o idee de aplicatie de Android sau iOS care a reusit sa stranga indeajuns de multi bani pe Kickstarter pentru a intra in productie, care iti permite sa-ti marchezi teritoriul din jurul casei tale sau de prin zonele preferate de prin oras. 

Doar ca nu intri in conflict cu stropitorii canini de stalpi (sau roti de masini parcate pe trotuar), ci prin alergare (sau pentru lenesii ca mine, prin mers) in jurul unui perimetru stabilit de tine, mai mic sau mare, in functie de cat de mult vrei sa ai un imperiu virtual si cat de mult te tin picioarele. Interesant este faptul ca vor exista optiuni de in-app purchases, nivele  si sistem de credite, pe baza performantei (sau a portofelului), pe langa statisticile obisnuite, pe baza de GPS. In august 2014 ar trebui sa apara.

Cum functioneaza ? Destul de simplu.

Cine alearga primul in jurul unui poligon oarecare, devine “stapanul” acelei bucati de pamant, care poate fi “atacata” de catre vecini cu chef de alergatura, prin realizarea unui alt perimetru/poligon, care contine bucati din “teritoriul tau”. La randul tau, iti poti apara teritoriul pe care alergi de obicei, prin inconjurarea de mai multe ori, pana ametesti sau esti epuizat fizic.

La cat chef de alergat au unii, dimineata, in Tineretului, cele mai multe atacuri vor fi pe zona delimitata de lac, sau pe aleile de la intrarea dinspre Sincai. Sau in Herastrau, in week-end.

Nu scrie nicaieri in termeni si conditii, dar eu as prefera ca alde Usain Bolt sa aiba accesul interzis in aplicatie.

La cat chef de alergat am eu, cred ca o sa-mi fac un imperiu mic, in jurul calculatorului. Asa o sa fiu sigur ca nu ma invadeaza nimeni, atat timp cat imi platesc chiria.  Propriul meu pasalac.

Citeste si asta

Azi imi place: Ramsay Bolton canta bine

Reiau seria de articole cu cate o chestie de care pot sa spun negru pe …

Comentezi ?