Home / Diverse / Sa pedalam usor spre normalitate

Sa pedalam usor spre normalitate

bicicletaUite ca se poate si altfel: unui taximetrist i-a fost reziliat contractul cu compania la care avea contract de colaborare, pentru ca mai multi biciclisti l-au reclamat pentru sicanari in trafic si lipsa de respect fata de cei cu care imparte strada.

Printre biciclistii care au decis sa ia atitudine si sa-l reclame pe badaranul cu permis auto, prietenul Dani, de la care am preluat textul de mai jos. Uite ca se poate pedepsi marlania unora. Uneori e de ajuns doar un telefon sau o reclamatie. Indiferent de companie.

Karma is a beauty. Am primit de dimineata un telefon de la o companie de taxi la care facusem o reclamatie marti. Mi-au spus ca mai multi biciclisti s-au plans de soferul in cauza, asa ca au decis sa-i rezilieze contractul. In timp ce ascultam, cu gura usor cascata a uimire, mi-am amintit cum individul mi-a strigat ca sunt “un sarac fraier” daca merg cu bicicleta la serviciu dupa ce l-am anuntat ca o sa-l reclam la dispecerat.

Asta chiar nu mai e Bucurestiul lor. Puneti mana pe telefon, pe tastatura, pe orice, si faceti-l Bucurestiul vostru. Poate incet, poate greoi, poate numai cu lupta, dar chiar se schimba unele lucruri pe aici.

Pentru curiosi, compania de taxi e Meridian. Felicitari pentru decizie. 

 

PS: initial, am vrut sa pun titlul “o mica victorie in razboiul dintre biciclisti si taximetristi”, dar ar fi fost prea cancan-ist, pentru o situatie si un indemn care ar trebui sa fie ceva normal.

Citeste si asta

Ce-i lipseste bicicletei pentru Politia Calare

Desi apreciez dotarile modelului Pegarcea, cu girofare, statie radio, suport pulan si o singura viteza (ca …

5 comentarii

  1. Foarte bine, numai ca de maine lucreaza la Pelicanul.

    Saracilor!

  2. in mod general taximetristii sunt cei mai idioti soferi. nu vreau sa generalizez pentru ca sunt unii dintre ei care sunt oameni de treaba. in mare parte – nu asteapta oamenii sa treaca la semafor chiar daca au ajuns la jumatatea trecerii atunci cand s-a pus rosu, claxoneaza ca prostii lung si aiurea in situatii in care claxonatul nu ajuta cu nimic si nici nu grabeste rezolvarea situatie, injura participantii la trafic total aiurea de aici si situatiile neplacute cand uneori sunt luati la bataie pe buna dreptate, se dau jos la tine in anumite situatii cand pur si simplu nu este vina ta ca el a asteptat dupa tine timp 10,2 sec si asa mai departe. nu putine au fost situatiile in care au coborat la mine si am fost determinat sa caut un par, o bucata de piatra cubica si sa dau dupa ei pentru ca singurul lor raspuns la dificultatile de fluidizare ale traficului sunt injuraturile si violenta. daca cumva prin absurd se va legaliza portul armelor in romania similar cu cel care este afla in efect in texas, 100% sunt sigur ca in prima luna vom vedea foarte multi soferi de taxi impuscati.

Comentezi ?